Marek Ztracený se netají tím, že si ve volnu rád vyrazí z kopýtka a jeho příchody domů se odehrávají nad ránem. Nejinak tomu bylo na oslavě jeho 34. narozenin. Ten největší dárek si nadělil sám, a to koncert v O2 Areně 20.2.2020.

To, že bych někdy vystoupil v O2 Areně, mě poprvé napadlo v roce 2004, kdy ještě žádný Marek Ztracený nebyl. Byl jsem tenkrát student konzervatoře a koukal jsem na koleji na zprávy, kde hlásili, že dnes otevřeli největší halu v republice. Když jsem usínal, představoval jsem si, jaké by bylo tam vystupovat,“ netají se zpěvák, který se v té době ještě jmenoval Miroslav Slodičák. Marek Ztracený je jeho umělecké jméno, které mu vymyslel jeho objevitel Martin Červinka. „V každé písničce měl slovo ztracený, tak jsem navrhl, že by to mohlo být jeho nové příjmení, a chytlo se,“ vysvětlil hledač hudebních talentů. 

Když muzikant vystřízlivěl z bujné oslavy, dozvěděl se neuvěřitelnou věc, která ho doslova porazila k zemi. „Během oslavy, co jsem to oznámil na sociální síti, se prodalo 1300 vstupenek. To jsem opravdu nečekal,“ svěřil se Blesk.cz Ztracený.

VIDEO: Marek Ztracený oslavil 34. narozeniny a dostal obří dárek!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený oslavil 34. narozeniny a dostal obří dárek! 

Fotogalerie
27 fotografií