O jeho převozu do nemocnice informoval server TMZ, podle amerického serveru, byl převezen do nemocnice ze svého domu Sherman Oaks. Další informace o jeho zdravotním stavu zatím nejsou známé. Luke Perry patří mezi hvězdy legendárního seriálu Beverly Hills 902 10.

První díl seriálu spatřil světlo světa 4. října 1990, poslední měl premiéru 17. května 2000. Během deseti let se v něm řešily klasické problémy dospívající mládeže – trable s láskou, potíže ve škole, první sex, těhotenství, nástrahy v podobě alkoholu či drog, ale na přetřes přišla i závažná témata jako domácí násilí, poruchy příjmu potravy, rasismus či AIDS.

Z Beverly Hills se stal postupně kult a z »90210« nejznámější PSČ světa. O úspěchu svědčí i to, že sledovanost seriálu se pohybovala kolem 14 milionů diváků. Největší vrchol ale zaznamenala čtvrtá řada, která k televizním obrazovkám dokázala přišpendlit skoro 22 milionů lidí!

Tvůrci se samozřejmě snažili na úspěch navázat pokračováním seriálu 90210: Nová generace, ale ten u fanoušků víceméně propadl. Nepomohlo ani to, že v roli výchovné poradkyně se objevila Kelly (Jennie Garth) a zahrála si v něm i Brenda (Shannen Doherty).

Producenti se ale nenechali neúspěchem zaskočit a oznámili, že chystají nové díly. Navíc s původní sestavou! Herci prý ale nebudou hrát své někdejší role, ale jakousi parodii sebe samých. Fanoušky čeká šest epizod, které ponesou jednoduché označení 90210, a vysílat se začnou v létě. Zájem o seriál už projevilo několik televizních stanic, mj. CBS, ABC či FOX.

 

Fotogalerie
57 fotografií