Kate Middletonová se svým manželem princem Williamem (36) v poslední době vyrážejí na oficiální návštěvy různých míst po Anglii stále častěji. Nejmladší z jejich tří dětí, princ Louis, už bude mít brzy 11 měsíců, a tak ho mohou nechávat stále častěji na hlídání královským chůvám a pro královský pár nastává čas věnovat se opět britskému lidu. 

Ačkoliv je vévodkyně Kate na oficiálních návštěvách vždy perfektně oblečena, v poslední době si nelze nevšimnout jejího výrazného úbytku váhy, který nezamaskují ani dlouhé šaty a kabáty, které tak ráda nosí.

Především její středeční návštěva irského Belfastu zalarmovala fanoušky královské rodiny, kteří si úbytku na váze všimli. S Williamem tam zamířili navštívit Irskou fotbalovou asociaci, aby se dozvěděli o místních plánech do budoucna. V jednu chvíli došlo na přátelský fotbalový zápas, kde společně s dětmi stál na jedné straně William a na druhé Kate. 

Aby se Kate lépe hrálo, odhodila krásný červený kabát za 35 tisíc korun a hrála pouze v bílém svetru a černých leginách. A právě její hubené nožičky, ne o mnoho silnější než ty desetiletých dětí, se kterými hrála, vyděsily fanoušky. Hned ten večer pak královský pár zamířil do místní hospody, kde si Kate v jednu chvíli stoupla za pípu a čepovala místním štamgastům pivo a dobře se u toho bavila.

Kate v hospodě působila jako víla v nádherných zelených šatech z dílny Missoni, předvedla ale také kostěný hrudník a ruce jako hůlky. Těžko říct, jestli je za jejím váhovým úbytkem starost o tři děti, extrémní dieta a nebo stres. Přeci jen článků se spekulacemi o jejích svárech se švagrovou, Meghan Markleovou (37), byla napsána spousta. 

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
95 fotografií