Ornella Koktová, bývalá modelka, která je nyní maminkou na plný úvazek, občasnou blogerkou a také módní kritičkou, za což byla jednu dobu ve virtuální válce s hvězdičkou reality show Hotel Paradise Nelou Slovákovou (28), opět překvapila své fanoušky. „Znáte ty chvíle ve vztahu, kdy máte dovolenýho snovýho milence… a případnou nevěru máte předem dovolenou?“ nadhodila ve svých posledních instastories.

Jak se říká, jedna osoba na planetě…“ pokračovala, přidala několik rozesmátých smajlíků – a odhalila, kdo se jí líbí natolik, že by kvůli němu byla ochotná zahnout svému právoplatnému manželovi: sexy americký herec Jason Momoa (39), filmový představitel komiksového Aquamana. „Tmavej, má vousy, temnej pohled… Vlastně celej Pepa,“ ohodnotila s humorem snímek rajcovního khala Droga ze seriálu Hry o trůny a přiznala, že se na jeho nejnovější film chystá také jenom kvůli němu, ne proto, že by se jí tolik líbilo smyšlené univerzum ze stáje DC.

Poté připustila, že dokonce ani není sama, kdo pociťuje – dle jejích vlastních slov – platonický chtíč k někomu slavnému. Také její muž, Josef Kokta, má „máslo na hlavě“. „Pepa si vybral skromně Jitku Čvančarovou v mladší verzi. No jo… nic proti gustu… ale je holt hodně vlastenecky cítěnej,“ dodala Ornella, kterou upřímně překvapilo, že její po uši zadlužený choť nehledal prototyp sexsymbolu spíše mezi zahraničními kráskami.

 

VIDEO: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ! Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
42 fotografií