Důvod, proč si slovenská playmate Lela Ceterová přeje zrovna děvčátko, je trochu úsměvný. Ne proto, aby jí mohla předat své životní zkušenosti, ale – pozor – panenku Barbie. Vnadná Lela totiž sdílela na instagramu fotku, na které pózuje v jasně růžových plavkách s velkým nápisem.

Svěřila se, že ikonická figurka s velkým poprsím, útlým pasem a dlouhými blond vlasy byla vždycky její vzor. Podobně jako hvězda Pobřežní hlídky Pamela Andersonová (51).

„Jako čtyřletá jsem dostala od Ježíška Barbie od Mattela. To bylo radosti. Doteď mám tu Barbie u rodičů a jednou si s ní bude hrát moje dcera,“ plánuje si vnadná kráska, které již podle všeho začínají s třicítkou na krku tikat biologické hodiny. „Můj sen je mít jednou děvčátko. Snad se mi to splní…“

Není to navíc poprvé, co „přešitá“ kráska ze Žiliny hovoří o dítěti, svou touhou být maminka vyděsila svého partnera, Terminátora Vémolu, již v prosinci, kdy se pochlubila roztomilou fotkou s malým kmotřencem.

Tehdy se ptala početného zástupu followerů, zda by jí slušel vlastní potomek, a samozřejmě se dozvěděla, že ano. Když připustila, že na to má už i věk, její urostlý zápasník jí na to s několika rozesmátými smajlíky odpověděl: „Nestraš, lásko!“ On ještě podle všeho na roli tatínka připravený není...

VIDEO: Karlos Vémola u babičky: Když nebylo na buřta, musel jsem si chytit pstruha!

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola u babičky: Když nebylo na buřta, musel jsem si chytit pstruha! iSport TV

Fotogalerie
76 fotografií