„Moc vás zdravím! Neuvěřitelné. Díky všem v obou nemocnicích, kde mne „opravují', jsem dnes mohl s Jakoubkem poprvé ven. Obyčejná, krátká a přitom neskutečná procházka v areálu nemocnice. Neuvěřitelný zážitek," napsal moderátor k videu, které sdílel na své sociální síti.

V něm je Honza Musil oblečen do černých kalhot a modré mikiny a s velkým úsměvem na tváři dělá první venkovní kroky, i když o berlích. Práce s fyzioterapeuty přináší první ovoce, a brněnský rodák se tak může těšit, že se bude jeho zdravotní stav už jen zlepšovat. 

„Dneska je můj historický okamžik, protože jsem poprvé venku od 21. prosince a musím říct, že mi to docela jde. Náš kamarád v nemocnici mi půjčil mikinu, protože jsem ji neměl. Zítra mi Kubík donese už moji a já si to užívám, protože dneska je úplně úžasně. Sice se šklebím na sluníčko, ale je to hrozně hezký. A taky jsem zdolal schody," popisuje ve videu svůj velký pokrok Musil.

Jeho příspěvek na facebooku okamžitě zaplavilo několik tisíc komentářů, video si zhlédlo sto tisíc uživatelů! Je vidět, že má moderátor mezi svými fanoušky obrovskou podporu, která mu v uzdravení určitě pomáhá.

„To je báječné Vás, Honzíku, vidět takhle krásně chodit a usmívat se. Úplně záříte a to je moc dobře. Jen tak dál," píše jeden z jeho předních fanoušků v komentářích pod videem. „Honzíku, nádhera, mám z toho obrovskou radost, až slza štěstí ukápla, úžasný, hezký den přeji," raduje se společně s moderátorem další z fanoušků.  

VIDEO: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
55 fotografií