Královna popu Madonna před několika dny rozněžnila své fanoušky, když na oscarové after party konečně ukončila svůj letitý spor s kolegyní Lady Gaga (32). Brzy se ale opět dostala do hledáčku posměváčků a kritiků. 

V úterý odpoledne byla spatřena v Los Angeles, když mířila z fitness centra ze své oblíbené hodiny spinningu. Zpěvačka na spinning chodí často, protože se ráda udržuje v kondici. Nad kombinací oblečení, kterou zvolila, se ale pozastavil nejeden přihlížející.

Šedesátiletá sedminásobná držitelka cen Grammy vyrazila do ulic nenalíčená, v černé sportovní mikině s kapucí, ověšena šperky okolo krku. Outfit pak ještě doplnila drahými Louis Vuitton pantoflemi, ve kterých měla ponožky!

Velmi podivná kombinace, za kterou by se nemusela stydět ani česká zpěvačka Jana Kratochvílová, která je podobnými kreacemi proslulá. I když ve srovnání s českou zpěvačkou se možná Madonna držela ještě při zemi. 

Kratochvílová má s Madonnou dokonce společného mnohem více než pouze excentrický módní vkus. O obě dvě měla v minulosti zájem stejná anglická nahrávací společnost! Jana nabídku odmítla, a tak kšeft dostala Madonna!

„Musela bych být prakticky pornografická. A já nenabyla dojmu, že musím předvádět nahotu, abych se cítila jako umělec. Nepotřebovala jsem prodávat tělo. Ano, hodně jsem tančila, měla jsem dobré kostýmy, ale odmítla jsem dělat perverzi, sprostá a lascivní videa," prozradila Kratochvílová, která v Anglii vystupovala pod uměleckým jménem Jana Pope. 

Chtěla jsem to dělat hrdě. Je to stále stejné, buď jste milenka někoho mocného, nebo nikoho nezajímáte,“ dodala česká zpěvačka.

VIDEO: Jana Uriel Kratochvílová: Proč na obličeji nosí kalhotky?

Video
Video se připravuje ...

Jana Uriel Kratochvílová: Proč na obličeji nosí kalhotky? Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
106 fotografií