Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete kabelku, jako má Amal Clooney? Našly jsme hned čtrnáct podobných

4. března 2019 | 06:00

Vyžaduje vaše pracovní pozice dress code a business styl? Pak jistě potřebujete pořádnou kabelku, která je  stylová a zároveň praktická. Za nás má nejkrásnější sbírku právě takových kabelek Amal Clooney. Praktický a stylový kousek si můžete pořídit i vy. Vybavte se novým kouskem do práce právě podle Amal!

Pokud potřebujete inspiraci, jak se oblékat do práce, je Amal Clooney (41) tou pravou osobou. Jelikož je právnička, dress code je u ní očekávaný. Přesto jsou její outfity vždycky plné stylu a mají šmrnc. A ať už vyrazí v pouzdrové sukni nebo v tvídovém saku, nikdy jí nechybí správná kabelka. 

Kabelka do práce by měla být dostatečně prostorná, aby se vám do ní vešlo vše, co budete během celého dne potřebovat. Navíc by ale měla doplňovat váš styl. Amal si vybírá kabelky v klasickém provedení a takové, které nepodléhají módním trendům. Může je tedy nosit léta, a pokud je kabelka kvalitního provedení, léta i vydrží.

Našly jsme pro vás 14 kabelek podobných těm, které Amal nosí do práce nejčastěji. Pořídit si je můžete i vy! Stačí si prohlédnout naši fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová