Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Motorkář (†49) na Zlínsku narazil do policejního auta: Nehodu neměl šanci přežít

Motorkář (†49) na Zlínsku narazil do policejního auta: Srážku nepřežil (ilustrační foto)
Motorkář (†49) na Zlínsku narazil do policejního auta: Srážku nepřežil (ilustrační foto)  (Autor: HZS Karlovarského kraje)
Autor: ČTK - 
26. února 2019
19:06

Devětačtyřicetiletý motocyklista v úterý zahynul při nehodě u Sazovic na Zlínsku. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou vjel do protisměru, v němž se srazil se služebním policejním autem. Po dobu vyšetřování příčin tragické události byla silnice třetí třídy uzavřena a policisté odkláněli provoz.

Nehoda se stala krátce před 13:00. „Řidič motocyklu jel směrem k obci Mysločovice. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou z doposud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl se služebním automobilem v barvách policie. I přesto, že se policista za volantem služebního vozu snažil nehodě zabránit a motorkáři se vyhnout, došlo ke střetu," uvedla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Motocyklista podle ní při nehodě utrpěl závažná zranění. „Do příjezdu záchranářů policisté prováděli jeho resuscitaci. Muž bohužel svým zraněním na místě podlehl," uvedla Kyšnerová. Okolnosti nehody vyšetřují jak kriminalisté, tak i dopravní policisté. Na místo vyjížděl také soudní znalec z oboru dopravy.

Podle dostupných informací je motocyklista třetí letošní obětí dopravních nehod ve Zlínském kraji. V polovině ledna zahynula pod couvajícím nákladním vozidlem na Vsetínsku chodkyně, začátkem února srazil ve Starém Městě na Uherskohradišťsku podnapilý řidič automobilem cyklistu, který svým zraněním na místě podlehl. Loni na silnicích v regionu zahynulo 22 lidí, z toho sedm na Zlínsku.

Samsung10 ( 27. února 2019 08:28 )

Naprostý souhlas. 50% motorkářů naprostý odpad a debil.

deep_ass_flsting ( 27. února 2019 07:39 )

Začal jarní výřad. Všichni nabuzení, asfalt studenej, přilnavost žádná a heft nadoraz. Až se tihle magoři vylátí, tak budou hned volnější silnice pro nás inteligentní motorkáře. Je to smutné, ale je to tak.

Taurus70 ( 27. února 2019 06:55 )

Hrozne bych se divil kdyby jel podle predpisu,vcera mne v obci predjizdeli 2 frajeri na motorkach tak 100 km/h kdyby jim tam nekdo nechtene vbehl byla by konecna,vetsina jsou namachrovana prasata😦😦😦

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání