Sympatická Yvetta Blanarovičová, která se do srdcí diváků zapsala především jako „malej, ale šikovnej“ čertík z pohádky Zdeňka Trošky (65) Princezna ze mlejna, je ve skutečnosti okouzlující dámou, která popírá přirozený běh času. Jinak si zkrátka nelze vysvětlit, jak je možné, že i po padesátce pořád vypadá jako třicítka, a co víc, dost možná nyní působí mnohem lépe než kdy předtím! Na premiéře filmu Colette v pražské Lucerně tahle herečka se slovenskými kořeny vysloveně zářila.

Podle půvabné brunetky nevděčí za svůj úžasný vzhled nějakému zázračnému elixíru mládí, ale dostatku pohybu, dobrým genům a rodinným predispozicím. „Babička téměř v devadesáti vypadala na sedmdesát a moje maminka v osmdesáti taky vypadá o dvacet let mladší. Stárneme podle toho, jací jsme. A myslím, že je to i tím, že jsem od čtyř let sportovala, dělala jsem gymnastiku a balet,“ vysvětlovala Blesku Yvetta na podzim. Nervovat se kvůli vráskám podle svých vlastních slov nemá v povaze.

A je pravda, že po boku svého syna, úspěšného byznysmena Matyáše (30), vypadá spíše jako jeho o něco málo starší milenka než jako maminka! Napomáhá tomu prý i mezoterapie, kterou víceméně pravidelně podstupuje. To je sice omlazení pomocí kyseliny hyaluronové, dá se ale používat bez injekcí naprosto neinvazivně. Díky tomu Yvetta neztratí nic ze své pověstné mimiky. Důvodem jejího elánu a mladistvého zjevu může být i nový partner, o kterém v září velice neobratně mlžila…

VIDEO: Yvetta Blanarovičová: Opět zamilovaná?! Takhle reagovala při otázce na partnera!

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová: Opět zamilovaná?! Takhle reagovala při otázce na partnera! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií