Oblíbená moderátorka Tereza Kostková má za sebou náročný pracovní maraton, kdy uváděla taneční show StarDance, natočila filmy Léto s gentlemanem a Ženy v běhu a navíc moderuje pořad Blízká setkání na Českém rozhlasu. Teď o víkendu vyrazila s rodinou „na otočku“ na Slovensko, aby podpořila svého manžela na premiéře jeho nové hry Josef Švejk.

Podle slovenského deníku Plus se herečka od manžela nedokázala ani na chvilku odtrhnout, dokonce si dvojice vyměňovala i něžné polibky. Ačkoliv to herečce na premiéře velmi slušelo, od Slováků schytala kritiku za módní faux pas, když se předvedla v krátkých černých šatech, ke kterým si ale vybrala tělové silonky a outfit doplnila otevřenými sandálky. 

Po nedělním návratu do Prahy pak herečka zaparkovala před domem své SUV „na blikačky“, aby společně všichni vynosili zavazadla. Její čerstvý manžel, herec Jakub Nvota, táhl dva kufry a velký batoh na zádech a Kostková se prala s batohem a taškou přes rameno. 

Dcera herce Petra Kostky (80) měla za sebou očividně náročnou a dlouhou cestu, protože na sobě neměla žádný make-up a působila lehce znaveným dojmem. Že by se jí kritika Slováků tolik dotkla?

VIDEO: Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Pravda o těhotenství s druhým manželem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií