A přitom Ewa Farna ze světa nezmizela, stále vystupovala a své fotky zveřejňovala na sociální síti. Dost jí nahrávaly její výkyvy váhy, které ji jako obvykle nijak netrápily, takže si většina mohla myslet, že jen přes Vánoce krapet přibrala.

Zpěvačka přitom 2. února zveřejnila video z večírku ve Zlíně, kde zpívala. Vzhledem k tomu, že má volné černé šaty a sako pod zadek, tak její těhotenství tak jasně vidět není.

Ani na dalších snímcích z poslední doby není její těhotenské bříško vidět, ale pravdou je, že Ewa to dobře maskovala. Ať už volnějším oblečením, fotkou zepředu, nikdy ne z profilu, nebo před sebou něco měla. Jako začátkem ledna, kdy si před sebe dala zlatou desku.

Ve videoklipu, který s manželem Martinem Chobotem zveřejnili, ovšem pobíhá po pláži v krátkých šatech a je minimálně v osmém měsíci těhotenství. Opět se nabízí otázka, kdy na dovolené u moře byli? Přece jenom létat daleko v tak vysokém stupni těhotenství lékaři nedoporučují.

Každopádně to manželé oznámili tím nejoriginálnějším způsobem a všichni jim tleskají. Jak fanoušci, tak kolegové z branže. Ewa zkrátka všem vyrazila dech...

VIDEO: Bude vdaná Farna stále Farna? Mám nové jméno! Beru si to manželovo!

Video
Video se připravuje ...

Bude vdaná Farna stále Farna? Mám nové jméno! Beru si to manželovo! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií