Nejprve Ewa Farna utajila svou svatbu s Martinem  Chobotem a teď se pochlubila těhotenstvím až v jeho dost pokročilém stadiu. "Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží," napsala zpěvačka na instagramu.

"Trochu jsme tedy doplnili klip o aktuální záběry a teď je už i Vaše," dodala ke klipu, v jehož závěru se zpěvačka  objeví s těhotenským bříškem. Ewa na nich má buď zelené šaty, které obepínají její bříško, nebo volné modré minišaty bez ramínek.

Nutno říci, že zpěvačka zvolila opravdu neobvyklý způsob, jak se o takovou novinu podělit. Podařilo se jí dojmout fanoušky nejen v Česku, ale i v Polsku. Na záběrech na pohádkově čisté a prázdné pláži s bílým pískem a divokými vlnami, na nichž je její rostoucí bříško už velmi dobře patrné, totiž nechybí ani její manžel Martin, který ji láskyplně hladí.

Překvapení z Ewina požehnaného stavu je opravdu veliké. Ze snímků je totiž jasné, že miminko se narodí už brzy. Zpěvačka ale působí, že si těhotenství užívá, a musíme říci, že jí jiný stav vyloženě sluší.

Zpráva okamžitě obletěla Česko, které zůstalo zírat z pusou dokořán. Ewa okamžitě dostala stovky gratulací a k radostné zprávě tisíce lajků. Své blahopřání napsaly i slavné matky - kolegyně Monika Absolonová, nebo herečka a hvězda seriálu Most! Jitka Čvančarová


Jakmile Ewa těhotenství prozradila, dostal úplně nový smysl její vzkaz, který na Instagram napsala jen den předtím. Slova připojila k fotce na pláži, kde je vyfocená zezadu v dáli, jak si vykračuje po pláži a hledí na horizont. 

 "Tak nějak si ji představuju: před Tebou nejsou žádné stopy a ona sama je ve své podstatě fakt nádherná! Stojí na ní pár velkých balvanů, se kterými nejspíš nehneš. Nebude asi úplně easy peasy je překonat, ale bez nich to není život a bez toho nepopojdeš kupředu," napsala Ewa a do slov promítá svůj aktuální požehnaný stav i trochu obavy z toho, co ji vlastně čeká. 

"Je normální cítit na ní radost, nadšení ale i strach, smutek nebo zoufalství, kam vlastně sakra vede. Nezapomeň na ni nahlížet pozitivně, i když budou kolem lidé, kteří vždycky ty balvany uvidí větší, než doopravdy jsou. Existujou totiž tací, kteří na každé řešení mají svůj problém. Tvoje cesta je ale Tvoje právě kvůli tomu, že jí nikdo předtím nekráčel, a je jen na Tobě, kudy se vydáš," přemítá Ewa o životní cestě - ať už své, nebo svého potomka, který už za pár týdnů přijde na svět. 

 

Fotogalerie
51 fotografií

Více o těhotenství Ewy Farné čtěte ZDE