Náš nejslavnější MMA zápasník Karlos Vémola přišel svou silikonovou krásku podpořit na kliniku, kde si na ní odborníci smlsli. „Jsem profesionální modelka a tohle je choroba z povolání. Člověk chce být stále dokonalejší, líbí se mi to,“ netajila se Lela Ceterová svou oblibou v plastické chirurgii.

Tentokrát přišla na řadu spodní část těla. Podstoupila omlazení bříška a boků, které zůstanou po ošetření vyhlazené a štíhlejší. Na lehátko si tak musela lehnout do poloviny těla svlečená, což ocenili přítomní fotografové. Ceterová se totiž chlubí silikonovými melouny.

„Už v prvním ročníku na škole jsem věděla, že když dovrším 18. rok života, tak chci jít na plastickou operaci prsou. Celou pubertu jsem měla lentilky pod kobercem a způsobovalo mi to problémy. Chlapci se mi smáli a já tím strašně trpěla. Už tehdy jsem si začala všímat plastických a estetických úprav na ženách. Začala jsem to studovat a zajímalo mě to,“ popsala Vémolova partnerka, jak začal její plastický život. Prsa si nechala nedávno opět zvětšit za 100 tisíc korun.

 

Fotogalerie
37 fotografií