Sympatický strojař Jiří Kmoníček byl sám svým nečekaným úspěchem zaskočen. Nejen že se stal čtvrtým nejkrásnějším mužem na světové soutěži Mister International, která proběhla v hlavním městě Filipín, v Manile, ale také získal titul Nejkrásnějšího Evropana. Vítězem se stal zástupce Vietnamu Trinh Bao a ve finálové trojce z 39 soutěžících skončili ještě Waikin Kwan z Hong Kongu a Francesco Piscitelli z Venezuely. A čtvrtým byl zástupce České republiky.

Před finále byl Kmoníček tak nervózní, že se ani pořádně nenajedl. „Někdo možná snídal, já si dal ale jenom kafe,“ přiznal na svém instagramu urostlý mladík. A hlad ho pak také dostihl – na afterparty, která po soutěži následovala. Tam se podle svých vlastních slov už nemohl dočkat, až se dostane k jídlu. „Byl jsem strašně hladovej, abych se všem líbil, ale nakonec jsem stejně skončil čtvrtej. Ale být v top pětce taky není špatný,“ prohlásil pak s nadsázkou usměvavý Kmoníček o půl třetí ráno po návratu na pokoj.

„Je to pro mě skvělá zkušenost, na to, že jsem před rokem ještě vůbec nevěděl, co to je modeling…, a že jsem na tom zase tak strašně moc nemakal. Koupil jsem si asi měsíc před finále Mister International  teprve věci do posilky a pak jsem začal jako hodně tvrdě makat… Takže není to špatný. A vůbec, stálo to za to,“ dodal pak nejkrásnější Evropan se sošným tělem na sociální síti.

VIDEO: Česko má svého Muže roku! Stal se jím strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy

Video
Video se připravuje ...

Česko má svého Muže roku! Stal se jím strojař Jiří (24) z Šestajovic u Prahy. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií