Minaj tvrdila, že budova stadionu, kde měla vystoupit, nemá dost energie pro její světelnou show, organizátoři se ale ostře ohradili s tím, že za fiasko může neprofesionalita zpěvaččina týmu.

Show, jejíž začátek se neustále posouval a která měla nakonec začít ve 21:30, prý v době oznámeného začátku ještě ani neměla dodělané jeviště. Kamiony se zpěvaččinou technikou totiž prý z Mnichova přijely s více než pětihodinovým zpožděním.

Nevystoupil kvůli tomu ani slovenský rapper Mike Spirit, který měl být předskokanem Nicky. „Ať jde do pi*e,“ vzkázal drsný rapper nakonec světové celebritě na videu. Diváci se tak nedočkali ani jednoho z koncertů...

A dali to pořádně najevo.  „Víte, co nenávidím? Já jsem Nicki Minaj a já tu můžu nechat všechny z Vás, protože vy čekáte na mě. OPOVRHUJU všemi těmito lidmi, ať jsou z Česka, Slovenska nebo z jinej RITI PALOVEJ. Protože tyto hvězdy žijí jen díky nám a Vám. A já tu jsem s Vámi přátelé a držím vám palce a pevné nervy. Hlavně že ona se nechá masírovat v backstage,“ napsala na svou sociální síť Nela Slováková, která byla jednou z marně čekajících. „Je mi stydno za všechny obyčejný lidi, jako jsem já, kteří čekáme na tuto ***!!! Je mi líto produkční agentury, která toto organizuje, protože za to nemůžou! Totálně opovrhuju Nicki Minaj!“ dodala.  

Na místě byla i jedna z internetových moderátorek The Voice Sharlota. „Mám smíšené pocity. Teď jsem dorazila domů, x hodin na cestě a čekání... byla, je a vždy zůstane mojí láskou, ale moc mě to mrzí,“ napsala a a připojila video s Minaj, které natočila, když kolem ní zpěvačka procházela. Další fanoušci to ovšem komentovali tak, že podle jejich zdání byla Minaj „sjetá“, a omluvení pro její zrušený koncert nenacházejí...

Fotogalerie
13 fotografií