Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Mladík v České Lípě vyzval seniora na souboj: Judista (80) mu dal co proto!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Městská policie Zlín)
Autor: lm - 
23. února 2019
13:43

Se zlou se potázal drzý mladík v České Lípě, který vyzval na souboj osmdesátníka, který ho předtím napomenul, aby nedělal nepořádek. Mladý muž však netušil, že senior je bývalý judista a má pořádnou sílu. Roztrhnout je musel až městský strážník.

K incidentu došlo na prostranství mezi obchodními domy v centru České Lípy. Mladý muž tu seděl na lavičce a jedl kebab. „Buď mu tak chutnal, anebo byl muž hladový, v každém případě hltal, až mu kusy jídla padaly na zem,“ popsala mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

V tu chvíli kolem procházel osmdesátiletý muž, kterému se nelíbilo, že mladík dělá nepořádek. „Proto ho oslovil a napomenul. Mladší se rozčílil, padla ostřejší slova a výzva k bitce. Senior výzvu přijal bez zaváhání a pak už příhoda nabrala na obrátkách. Starší muž totiž rozhodně nebyl bezmocný senior, ale bývalý judista, který nic ze svého umění nezapomněl,“ doplnila mluvčí.

Bitky dvou generací si všiml i městský strážník, který ihned přispěchal a rozlícené muže od sebe oddělil. „Mladšího usadil na lavičku. Ten, když trošku vychladl, se jen udiveně zeptal: ‚Kde ten dědek vzal takovou sílu?‘ Převaha zkušeností byla znát i po konfliktu. Starší muž ve finále s nadhledem vytáhl padesátikorunu a dal ji svému soupeři, aby si mohl dokoupit jídlo, které skončilo na chodníku. Od městské policie pak každý dostal citelnou pokutu za hrubé jednání vůči jiné osobě,“ uzavřela Vlastníková.

joldh ( 19. dubna 2019 20:03 )

Ty jsi strachem bez sebe, posero!?

prudentiacz ( 19. dubna 2019 13:08 )

Jednoznačně je to tím kebabem, tahle cizí jídla sem prostě nepatří.

April Blaylock ( 23. února 2019 21:57 )

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

kradu ( 23. února 2019 21:47 )

byl asi koudelka no

zkzkz ( 23. února 2019 21:10 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání