Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Strašlivá tragédie! Pět sourozenců (†1,5 až †9) zemřelo po návštěvě restaurace: Otrávili se jídlem!

Autor: chal - 
22. února 2019
17:48

V pákistánském městě Karáčí po návštěvě restaurace zemřelo pět sourozenců ve věku od jednoho roku do devíti let. Děti se pravděpodobně otrávily při rodinné večeři. Jejich matka a teta jsou v kritickém stavu a byly hospitalizovány v nemocnici. Policisté kvůli incidentu pozatýkali 18 zaměstnanců podniku.

Obrovské neštěstí potkalo rodinu ve městě Karáčí na jihu Pákistánu. Po jídle v jedné z tamních restaurací totiž zemřelo pět malých sourozenců, dvě dospělé ženy jsou v kritickém stavu.

Podle policejního mluvčího rodina pochází z Kvéty na severozápadě země. Do přístavního města Karáčí přijela ve čtvrtek. Večer pak osm příbuzných zašlo do restaurace v obchodní čtvrti. Návštěva bohužel dopadla neuvěřitelně tragicky.

Podle dostupných zpráv se toho večera naplnil osud malého Abdula Aliho (†1,5), Azíze Faisala (†4), Alie (†4), Touhida (†7) a Saiwy (†9). Lékaři nyní bojují o život jejich matky a tety.

Policisté sice pozatýkali personál dotyčné restaurace, policejní mluvčí ale sdělil, že rodina ve čtvrtek jedla i ve vlaku cestou do Karáčí. Vyšetřovatelé poslali vzorky jídla z restaurace do laboratoře k rozboru.

Tragédie vyvolala v regionu obrovskou pozornost, na místo se vydala i mluvčí premiéra provincie Balúčistán Bušra Rind, aby kondolovala rodině zesnulých dětí.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání