Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Poslední sbohem: Máma se loučila s mrtvým synem (†29). Zemřel na předávkování léky

Autor: shp - 
23. února 2019
05:15

Z pohledu na některé fotografie opravdu bolí srdce. Zdrcená máma Nora Sheehanová (56) se naposledy loučí se svým synem Andrewem Juglerem (†29), který zemřel na předávkování drogami. Snímek odvážná žena zveřejnila, aby varovala ostatní před nebezpečím drog a opioidovou krizí zuřící ve Spojených státech.

Nora se obávala, že její syn opět sklouzne k drogám, když se přidal ke komunitě žijící v lesích ve městě Elkton ve státě Maryland. Starostlivá matka a Andrewovy sestry Candace Juglerová (38) a Hayler Juglerová (30) se sice snažily mladého muže přesvědčit k tomu, aby začal chodit na odvykací kúru, ale jejich pokusy byly marné.

Paní, připravte se na zápach

Andrewa, který nedosáhl valnějšího vzdělání, nalezli mrtvého loni 7. října. Trvalo ještě další dva dny, než mohla Nora svého syna identifikovat. „Nemohla jsem truchlit, dokud jsem ho neviděla. Do té doby jsem měla stále naději. Řekli mi, ať se připravím na zápach v místnosti, protože jeho tělo bylo dlouhou dobu v horkém počasí,“ vzpomíná pro The Sun.

To byla ta nejvzdálenější věc, kterou jsem měla na mysli. Chtěla jsem ho držet a naposledy obejmout. Andrew byl neuvěřitelně hodný a láskyplný,“ dodala Nora s tím, že se o svého syna už dlouho bála. Mladík zemřel na předávkování léky xylazin a fentanyl. V minulosti však zkusil mnoho drog včetně heroinu.

Tetování z popela zemřelého syna

Aby na ně měl peníze, dokonce se vloupával do domů, ale byl chycen a skončil ve vězení. Ani to ho nezastavilo na cestě sebedestrukce. Andrew byl zpopelněn a každý člen rodiny dostal část jeho popela pro sebe.

Norá má kus dokonce vtetovaný do ruky. Její tetování je částí dopisu, který jí její tragicky zemřelý syn poslal, když byl za mřížemi. Uvádí se, že v v USA umírá na předávkování 72 tisíc lidí za rok. Z toho 29 tisíc z nich zemře právě kvůli fentanylu.

doktormediciny ( 23. února 2019 20:18 )

V clanku jsme nejak nepostrehli jak se k fentanylu dostal..

lunatic ( 23. února 2019 19:40 )

Stát se narkomanem je zcela svobodné rozhodnutí , stát se však hlupákem je člověku osudově přisouzeno ;chci ještě i doplnit,že pokud se např.kokain užívá jako stimul,ke zlepšení výkonu,no tak lze užívat drogu pohodlně v průběhu života,asi tak,jako když hrajete ruletu,karty ... a štěstí se neustále přiklání na tu Vaši stranu

lunatic ( 23. února 2019 19:35 )

Nějak, a ani vlastně nevím proč,se mi z podvědomí vybavil název filmu "Smrt jí sluší."

HledacPravdy ( 23. února 2019 17:15 )

Aspoň bude mít matka pokoj, pořád se bát, kdy se zas pitomec rozfetuje. Teď si dojde k psychiatrovi, ten jí dostane z nejhoršího a pak v klidu bude žít dál

4552 ( 23. února 2019 15:18 )

co je toto zahnusnou dobu. Fetaci opilci, vrazi , homouši a všechna ta verbež se prezentuje nakonec jako obět. kam to proboha spěje to lidstvo? ufetují se uchlastají, z rozežranosti už nevědí kam co strčit. je to jejich volba kdyby toto začali dělat všichni tak by byl přece konec.možná že to tak jednou dopadne a ani není třeba asteroidu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání