Podle Pavla Krajčíka vinu na jeho vypadnutí nese i kapitán družstva Petr a hádky, ke kterým v modrém týmu docházelo. Kvůli tomu se prý nedokázal pořádně soustředit na vaření a nebyl schopen nachystat porotcům dostatečně chutný pokrm.

Že ze soutěže odešel, ho pochopitelně mrzelo. „Ale je to o vaření, ne o zásluhách,“ vysvětlil Pavel v živém vstupu den poté. On sám, který byl původně vnímaný jako favorit, fandí Honzovi a také mladičké Kristýně, jako konkurenci je ale nikdy nebral. Tak daleko se prý v soutěži nedostal, aby došlo na nějakou řevnivost.

Podle diváků by však soutěž měla opustit jedna z dam. Především Šárka, kterou mnozí pokládají za „bonzačku“ a která Pavla potopila. Fanoušci kulinářské soutěže si o Šárce myslí, že je to falešná intrikánka. „Zajímalo by mě, proč porota upřednostňuje čarodějnici Šárku. Takhle hnusně nandat talíř…“ zlobí se jeden z nich.

A sám Pavel o ní s odstupem času prohlásil: „Já si o Šárce myslím, že je… zajímavá herečka. Spoustu věcí zbytečně přehrává. Ale každej ať si udělá obrázek sám.“

Mnoho sympatií neposbírala ani Monika, které by mnozí přáli stejně jako Šárce rychlý konec ve hře. „Šárka a Mona se dneska zachovaly jako malé děti. Pustily se tam do Bohouše, co řekl a neřekl… Po bitvě je každý generál. Že se jí nelíbil guláš, který udělali, měla řešit při vaření, ne potom… Dámy zřejmě neumí přijímat prohru,“ myslí si jedna divačka.

A další s ní souhlasí: „Dneska mě neskutečně štvala Mona a ty její blbý připomínky… Podle mě nejhorší soutěžící, co se týče osobnosti. Ale tak hlavní je to jídlo, no…“

VIDEO: Vyhrocené vztahy v MasterChef Česko! Soutěžící poprvé na ostří nože

Video
Video se připravuje ...

Vyhrocené vztahy v MasterChef Česko! Soutěžící poprvé na ostří nože TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií