Manželský pár se společně objevil v poslední kampani pro českou značku oblečení. Focení probíhalo v Monacu, kde žijí a v roce 2015 tu měli i veselku. Fotilo se na místech, která důvěrně znají, snad proto se před objektivem nebránili objetí a vášnivým polibkům.

Bylo fajn, že mou partnerkou byla moje žena, přece jenom bych s cizí modelkou nebyl tak přirozený a uvolněný. Takhle jsme se chovali přirozeně a nemuseli jsme nic hrát," řekl Aha! Tomáš Berdych. Jeho žena Ester překvapila, že by mu ale klidně cizí ženu dopřála. „Aspoň by si mohl veřejně užít s jinou ženou, aniž by mi to vadilo," tvrdí se smíchem modelka, která na svého atraktivního manžela nežárlí.

„To slovo neznám. Tomáš mi nedává důvod k tomu, abych žárlila a naopak. Plně si důvěřujeme a doplňujeme se. O tom je náš vztah, že jsme nejenom milenci, ale i parťáci," prozrazuje Ester, která potvrdila slova svého muže, že je neskutečný odborník na nákup spodního prádla. „Spolupracuji s firmami, od kterých dostávám prádlo, ale Tomáš vždy najde velmi originální kousek a ten mi padne jako ulitý. Má velký cit pro módu, a tak se nikdy nesplete ani při nákupech jiných kousků oblečení," říká modelka.

Oba dva též velmi dbají na zdravý životní styl a pravidelný pohyb. Ester se zajímá o ty nejlepší čerstvé potraviny a v poslední době jim učarovala celerová šťáva, kterou pravidelně pijí. „Doporučila mi to Jelena Djokovičová a skutečně jsme od té doby nebyli nemocní. Je to skvělé na prevenci a prý i na potenci, ale s tím Tomáš opravdu nemá problém, naopak," dodala se smíchem Ester.

Jak Tomáš, tak i jeho žena se shodují, že na děti ještě není správná doba. „Ester je ještě hodně mladá a oba hodně cestujeme, takže nás nic netlačí. Nechci, aby s námi jezdila ještě cizí osoba, protože jinak by to s dítětem a mou aktivní kariérou nešlo. Až přijde ta správná chvíle, tak chci být táta na sto procent," říká tenista.

 

 

Fotogalerie
41 fotografií