Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ivana Trumpová oslavila 70, dcera Ivanka jí poslala z USA dojemný vzkaz. Donald zapomněl?

Autor: ČTK - 
21. února 2019
10:33

První manželka současného amerického prezidenta Ivana Trumpová ve středu oslavila 70. narozeniny. Její dcera Ivanka jí k jubileu popřála na sociálních sítích twitter a instagram, kde zveřejnila fotografii z dětství v objetí matky. Britský bulvární deník Daily Express si všímá, že Donald Trump prostřednictvím twitteru své bývalé ženě negratuloval.

„Mami, ohromuješ všechny, kdo tě znají, a jsi pro ně zdrojem radosti,“ napsala Ivanka, která působí v Bílém domě jako poradkyně svého otce. „Mám tě hrozně ráda! Všechno nejlepší! (nebo jak ty říkáš: nikdy starší, jenom to trvá déle, než se ráno člověk nachystá!),“ doplnila v příspěvku s fotografií ze svého dětství.

Ivana Trump se svou dcerou Ivankou na módní přehlídce v roce 1991. Ivana Trump se svou dcerou Ivankou na módní přehlídce v roce 1991. | Profimedia.cz

Manželství s Trumpem ukončila nevěra 

Ivana Trumpová, za svobodna Zelníčková, se narodila 20. února 1949 ve Zlíně. S pozdějším americkým prezidentem se setkala v roce 1976, když pracovala jako modelka, svatba se konala o rok později. Sňatek ukončil rozvod v roce 1992 po Trumpově románku s bývalou Miss státu Georgia Marlou Maplesovou.

V rozhovoru s britskou televizí ITV Ivana před časem uvedla, že Trump se k ní v manželství nikdy nechoval špatně a že oba zůstali přáteli. Po rozvodu nicméně Trumpová vysoudila na exmanželovi přes půl miliardy korun či několik nemovitostí a její majetek se nyní počítá v miliardách dolarů. Trump se s ní také soudil kvůli jejímu románu For Love Alone (Sama na lásku), spor však skončil vzájemným urovnáním.

Z Ivany je spisovatelka

V poslední době se Ivana Trumpová nadále věnuje psaní a různým podnikatelským aktivitám. Její zatím poslední knihou je publikace s názvem Raising Trump (2017, Jak vychovat Trumpa), v níž odhaluje svůj život v komunistickém Československu, manželství a bouřlivý rozvod s Trumpem i výchovu společných dětí: Ivanky, Donalda juniora a Erica.

Eisenbieger_Otto ( 21. února 2019 11:52 )

jeste ma toho zednika co ji protahoval , ta musela dobre platit

Zobrazit celou diskusi