Matky, tím spíše ty několikanásobné, často u mateřské dovolené zpochybňují použití slova „dovolená“. Výjimkou není ani sympatická Michaela Maurerová neboli ztřeštěná kadeřnice Digi z nekonečného seriálu Ulice, která sice prohlašuje, že její tři děti jsou to, co se jí v životě povedlo nejvíc, zároveň ale přiznává, že role matky je tou nejnáročnější, jakou kdy měla.

„Život na mateřský je jako na houpačce. Jsou dny, kdy si říkáte, že jestli to dítě bude ještě minutu ječet, skáčete z okna, opouštíte kočárek uprostřed ulice, googlujete nejbližší babybox, otvíráte láhev 20letýho rumu a tak dále…“ líčí na sociální síti tak barvitě, že si všechny ženy, které dosud žádného potomka nepovily, musejí gratulovat, že jim tyhle nervy za občasné chvilky radosti se svým malým „uzlíčkem štěstí“ rozhodně nestojí.

„Ale pak jsou dny jako ten dnešní, kdy sluníčko svítí, venku se všichni smějou, mimi je hodné, najedené a spokojené, vy si stíháte dojít na záchod a udělat snídani… A to si na vteřinu (ale opravdu jenom na vteřinu) připustíte, že by se tomu mohlo říkat ‚mateřská dovolená‘,“ dodává krásná rusovláska, která se musí v domácnosti dozajista hodně co otáčet. „Hlavně že není nuda! Co platilo dneska, nebude platit zítra. Pravidlo je, že žádný pravidla nejsou…“

Není to ostatně poprvé, co se Maurerová na instagramu svěřila, že i když má šestinedělí už za sebou, stále je pro ni péče o rodinu dost náročná. Také se jí pořád nepodařilo shodit poporodní kila a často zažívá „krizičky“.

 

„Někdy to vypadá, že venku snad ani není sluníčko a že spánek je sprostý slovo. Ale slunce svítí a lidi spí… a já jednou budu zase taky, to si slibuju. Jó, a když mě potkáte spící v tramvaji nebo autobusu, tak do mě kliďánko drcněte, abych nepřejela,“ vtipkovala například unavená herečka počátkem února.

VIDEO: Míša Maurerová si v 7. měsíci těhotenství stěžovala, že nabrala 10 kilo!

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií