Jak informují britská média, Meghan odletěla do New Yorku již o víkendu. Snažila se tam pohybovat potají, ale to se jí samozřejmě nepodařilo. Naopak v úterý odpoledne byla spatřena, jak míří na oslavu pro miminko, kterou pro ni a její nenarozené dítě uspořádaly její blízké kamarádky. Po mejdanu s 15 ženami a rozbalování dárečků ale čekala brunetku ještě další milá zábava.

Dopřála si totiž ještě jednu dámskou jízdu, tentokrát ale v ještě intimnější sestavě. V úterý večer totiž vyrazila do nóbl restaurace The Polo Bar, která říká pane módnímu návrháři Ralphu Laurenovi (79). Ostatně tento podnik si oblíbil i prezident Donald Trump (72), jelikož to tam od své obří budovy Trump Tower na Páté Avenue neměl daleko.

Tentokrát snad ale nedorazil, místo něj Meghan dělaly společnost její dvě kamarádky – módní návrhářka Jessica Mulroneyová (39) a tenistka Serena Williamsová (37). Vévodkyně ze Sussexu vypadala velmi odpočatě, i když strávila v podstatě celý den na nohou, což pro ženu v sedmém měsíci musí být poměrně vyčerpávající. Přesto spolu s přítelkyněmi v restauraci strávily zhruba tři hodiny, než se rozloučily a Meghan a Serena odjely zpět do hotelu The Mark na Upper East Side na Manhattanu, kde byly ubytované.

Choť prince Harryho (34) možná od zkušenějších matek během večera přebírala rady a zkušenosti. Vždyť tenistka má roční dceru Alexis Olympii Ohanian a Jessica má dokonce tři potomky – dvojčata Briana a Johna (8) a dceru Isabel (5).

VIDEO: Harryho Meghan je těhotná: Dřív si bříško kryla! Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

 

Fotogalerie
118 fotografií