Jako manželka Ala Bundy Katey Sagalová patřila ke stálicím seriálu už od samotného počátku v roce 1986. Pánové si tehdy okamžitě zamilovali její sexy křivky v upnutých overalech, které ráda nosila. Ženy jí pro změnu záviděly husté vlasy, štíhlý pas, temperament a noblesu, s jakou se zvládala vyhnout jakýmkoliv domácím pracím.

Herečka byla ostatně za sitcom Ženatý se závazky (kde ji v češtině nadabovala Valérie Zawadská) čtyřikrát nominována na Zlatý glóbus, nakonec ho ale získala za jiný seriál – Zákon gangu v roce 2011. Herectví se věnuje dál, nyní působí v seriálu Shameless. Mimo jiné v angličtině namluvila i postavu jednooké Leely v animovaném seriálu Futurama.

V soukromí je představitelka Peggy Bundové potřetí vdaná, jejím posledním manželem je producent, režisér a scenárista seriálu Zákon gangu Kurt Sutter (58). S ním má dceru Esme Louise (12), kterou jim odnosila náhradní matka.

Co se týče vzhledu, vypadá Katey pořád velmi dobře i přes svůj vyšší věk. Jen na divokém rudém háru už tolik nelpí a vystřídala několik různých a modernějších účesů. Ostatně i během seriálu to nebyly vždycky její vlasy, v prvních sériích sice účes vytvářeli v maskérně z jejích kadeří, později už ale nosila paruky.

VIDEO: Úvodní znělka seriálu Ženatý se závazky

Fotogalerie
24 fotografií