Paní Zdeňka, která před důchodem pracovala jako pradlena, přiznala, že Blesk i Nedělní Blesk kupuje se železnou pravidelností. A pravidelně prý také hraje všechny hry, které se v jejích oblíbených novinách objeví. Už jednou se jí to s Bleskem vyplatilo, když vyhrála kuchyňského robota.

Trhla před obědem

Šťastným dnem byla neděle. „Ráno jsem šla naproti do obchodu nakoupit zeleninu, smetanu a slaninu na štěpánskou omáčku, abych mohla začít vařit oběd. Nedělní Blesk jsem samozřejmě přibrala také,“ popisovala Zdeňka Trčková.

Začala kuchtit, a najednou si uvědomila, že na něco zapomněla. „Popadla jsem noviny, strhla kupon na titulní straně.“ Nevyhrála, ale poslala SMS do Denní hry. „Že se na mě usmálo štěstí, jsem nevěřila ještě ani ve chvíli, kdy mi volali, že mám 10 000 Kč. Věřím tomu až teď, když držím v ruce šek,“ smála se šťastná výherkyně.

Relax v lázních

A Zdeňka Trčková už má také vymyšleno, za co peníze utratí. „Je to pěkná sumička, a tak jsme si s manželem řekli, že si co nejdřív užijeme hezký víkend na nějakém relaxačním pobytu v lázních. Jsme spolu 44 let, tak se oba odměníme,“ zářila radostí paní Zdeňka.

Fotogalerie
1 fotografie