Teprve dvacetiletý zpěvák Shawn Mendes jde ve šlépějích staršího kolegy, popové hvězdy Justina Biebera (24) nebo herce Marka Wahlberga (47), kteří se ve spodním prádle pro známou módní značku Calvin Klein objevili už v minulosti. Na internetu zatím sice odtajnil pouze dva snímky z nové kampaně, v blízké době ale prý přibudou další.

Zpěvák, který byl v Kanadě vychováván v nábožensky založené rodině, se podobným snímkům během své kariéry vyhýbal. O to větším pak bylo překvapením pro jeho fanynky, v jak dobré formě se nachází. 

Chlapecký kukuč a perfektně vypracovaná postava je pro značku spodního prádla ostatně ideální kombinace. Už teď je zpěvákovi jistě jasné, že udělal dobře, když se rozhodl na nabídku kývnout. Jeho fanynky (a někteří fanoušci) jsou z jeho odhalených fotek nadšené a jeho poslední příspěvek na instagramu, kde se Mendes fotkami chlubí, byl odměněn nejvíce lajky u jeho příspěvků vůbec!

Internetoví uživatelé po zhlédnutí jeho snímků okamžitě zaplavili sociální síť twitter pochvalnými komentáři, fitness předsevzetími a také všudypřítomnými fotomontážemi.

Mendes, jehož sláva raketově stoupá, se v minulosti přiznal, že trpí pocity úzkosti, kvůli kterým dokonce chodí na terapii. „Mnohokrát jsem se svěřoval terapeutovi. Terapie skutečně pomáhá. Terapie může být poslech hudby při běhání na páse. Terapie může být večeře s přáteli - je to prostě něco, co vás rozptýlí, záleží na vás. Já si uvědomil, že se před světem uzavírám s pocitem, že na to budu stačit sám, ale nakonec jsem zjistil, že bojovat s tím můžu jenom tak, že se naopak otevřu a pustím k sobě ostatní," popsal před rokem zpěvák v rozhovoru s Danem Woottonem svoje trápení. 

Předmětem debaty také často bývá jeho sexuální orientace. Zpěvák se o soukromí obecně moc nevyjadřuje, čímž podněcuje spekulace o tom, že je gay. „Zaprvé, gay nejsem. A zadruhé, mělo by to být úplně jedno, jestli jsem nebo nejsem. Zaměření by mělo být na mou hudbu a ne orientaci," napsal na svém twitteru a snažil se situaci vyjasnit. 

VIDEO: Shawn je často srovnáván s Justinem Bieberem. Připomeňte si Bieberovu návštěvu v Praze!

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber dorazil do Prahy i se svým psím kamarádem Aktu.cz

Fotogalerie
59 fotografií