Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Táta zabouchl holčičku (1) v autě: Vysvobodili ji vězni, kteří se pro ni vloupali!

Autor: chal - 
18. února 2019
18:00

Lidem, kteří se ve čtvrtek pohybovali kolem budovy soudu floridského okresu West Pasco, se mohl naskytnout velice neobvyklý pohled. Jedno ze zaparkovaných aut bylo totiž v obležení mužů v pruhovaných mundúrech, kteří se do něj snažili dostat ohnutým šatním ramínkem. Vězni ale měli povolení od dozorců, ve voze byla totiž zavřená holčička (1) a hrozilo, že by se na přímém slunci mohla přehřát.

Joe Lantry z Floridy ve čtvrtek doprovázel ženu k soudu. Otec ale na parkovišti před budovou v autě omylem zabouchl klíčky i dítě. Na Floridě přitom teploty nyní atakují 30 stupňů Celsia, takže v autě se během chvilky mohlo udělat ještě větší vedro, kvůli kterému byla holčička v ohrožení života.

Prekérní situace si naštěstí všimla opodál pracující skupina vězňů s dozorci. Trestanci pak využili svých zlodějských fíglů a ohnutým ramínkem, které jim dala jedna z přihlížejících žen, se jim během dvou minut auto podařilo otevřít.

Místní šerif Chris Nocco o události promluvil pro lokální zpravodajskou televizní stanici. „V tomhle případě se nekalé schopnosti vězňů hodily. Vloupat se do auta je povolené jen se souhlasem policistů,“ zažertoval strážce zákona.

„Trestanci jsou lidé, kteří udělali nějakou chybu a uvědomují si to, chtějí se polepšit. My se jim snažíme pomoci s návratem do společnosti,“ dodal šerif vážnějším tónem.

Rodiče si užili několik minut stresu a strachu o svou milovanou dcerku. Naštěstí ale vše dopadlo dobře. A to díky nečekaným hrdinům. „Miluju je. Jsou to lidské bytosti jako my a tohle to potvrzuje,“ nechala se slyšet šťastná maminka Shadow. „Dallas byla v autě zavřená asi pět minut a je v pořádku,“ dodala.

ostuda ( 19. února 2019 00:49 )

jak dojemné! nejrychleji se k holčině dostal odsouzenec za pedofílii

tgpetr ( 18. února 2019 18:32 )

=_-_Najděte nahé_ženy ve vašem městě zde : My.Su/Zeny

cocumysvole ( 18. února 2019 18:29 )

Ještě že to bylo v americe. U nás by za to dostali nášup.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání