„Neděle byla svým počasím jako vymalovaná a musím říct, že i mně je hezky. Víte, co je na této fotce zvláštní? Není to ležící selfíčko, ale poprvé po 58 dnech je to společná fotka s Kubíkem na stojáka. Ani nejde poznat, že mám obě berle, abych stál správně a udržel se," napsal šťastný moderátor Honza Musil k fotografii na instagramu, na které je se svým partnerem Jakubem.

Ještě před několika týdny přitom nebylo jasné, zda se oblíbený moderátor ještě vůbec někdy postaví znovu na nohy. Díky práci fyzioterapeutů a cvičení s 'motopedem' v posteli se ovšem postupně jeho zdravotní stav začal zlepšovat, až se za pomoci chodítka dokázal na konci ledna poprvé postavit sám na nohy.

Postupně vyměnil chodítko za berle, aby se teď, po téměř dvou měsících, mohl konečně pochlubit pokrokem svému partnerovi. Ten se mezitím doma stará i o všechny moderátorovy mazlíčky, kterému je po nich už smutno. 

„Buchtička mi poslala vzkaz, ať už jdu domů. Kubík fotil, protože mi je po těch našich chlupatých láskách smutno," přiznal se před pár dny Musil u fotografie svého čtyřnohého miláčka na instagramu.

Každý den v nemocnici má Honza Musil o program postaráno. Buď se mu podaří něco nového, čím se v léčbě posune dál, nebo naopak bojuje s něčím, co mu ještě nejde.  

„Vstávám kolem půl sedmé, proběhne taková ta běžná hygiena, snídaně a pak mě čeká cvičení. To je většinou do dvou tří hodin s malými přestávkami a přestávkou na oběd. Odpoledne mám pak trochu volnější, většinou jsem unavený, tak spím, ale když je tady Kubík, snažíme se povídat si nebo se podíváme na nějaký film," prozradil Musil svůj nemocniční program magazínu Sedmička.

VIDEO: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
57 fotografií