Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Školačku (†12) srazilo auto, ve kterém seděl její otec. Zemřela mu před očima

Autor: shp - 
15. února 2019
16:33

Bylo úterý krátce po čtvrté hodině odpolední, když teprve dvanáctiletou školačku Abbie McLarenovou srazilo ve skotském Motherwellu auto. Dívka byla převezena do nemocnice, kde se ji bohužel nepodařilo zachránit. Nyní vyšlo najevo, že ve voze, který přejel školačku, seděl na sedadle spolujezdce její otec John McLaren.

Svědek popsal, že slyšel hlasitou ránu, když doma sledoval televizi. Vyběhl proto ven a z toho, co uviděl, se mu udělalo zle. „Chlapík ze sedadla pasažéra vylezl ven z vozu hned, jakmile auto zastavilo, a běžel k místu, kde dívka byla,“ řekl britskému webu Daily Record.

Řidič běžel zpátky tam, kde se to stalo, a stále křičel: Umí někdo první pomoc a oživování?,“ dodal. Další svědek, který bydlí v ulici, kde k neštěstí došlo, popsal událost jako „děsivou na pohled.“ Jeho zaparkovaný vůz byl při bouračce poškozen.

Na autě mi vůbec nesejde. Mladá osoba tam zemřela a její rodina bude v příšerném stavu,“ nechal se slyšet. Zdrcená babička Caroline Kennedyová (54) napsala na facebook své tragicky zemřelé vnučce srdceryvný vzkaz, který jí poslala do nebe.

Dnes v noci mi bylo vyrváno srdce. Nedokážu vyjádřit, jak se cítím. Moje úžasná vnučka Abbie mi byla vzata tak mladá a krásná,“ napsala. „Tolik tě miluji, Abbie, slovy nedokážu vyjádřit, jak to bez tebe zvládnu,“ dodala. Policie v souvislosti se smrtí školačky zatkla 38letého řidiče. Údajně jde o bratrance dívčina otce Martina McGuirea, jenž navíc řídil bez pojištění a dokladů.

jansochor ( 15. února 2019 17:34 )

Dnes už to je taková doba. Lidi mají jedno dítě a když o něj přijdou, tak se hroutí a jsou doživotně zničeni. Dříve to tak nebývalo. Dětí bylo šest i dvanáct, když některé zemřelo, tak to byla velká ztráta ale lidi to přežívali, další děti vyžadovaly rodičovskou péči. Bůh dal, Bůh vzal říkávali odevzdaně. Do roka anebo dvou pak kolébali další dítě. Dnes je jiná doba a ne ve všem je dobrá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání