Muzikál Kvítek mandragory bude zajisté zajímavá podívaná, díky hitům zpěvačky Heleny Vondráčkové i hereckému obsazení. V hlavní roli policejního komisaře Demla se budou alternovat Miroslav Etzler (54) a Sagvan Tofi (54). Pozornost teď na sebe přitáhli i herci Michal Novotný (z Krejzových a Ordinace) nebo Jaromír Nosekznámý coby homosexuál Ignác z komedie Účastníci zájezdu.

Během zkoušky kostýmů se totiž oba navlékli do dámských podprsenek a šatů. Zatímco Nosek si to dle výrazu celkem užíval, Novotný tak nadšeně nepůsobil. Že se bude jednat o bizarní podívanou, je ostatně jasné už při pohledu na samotný plakát k propagaci muzikálu. Na něm jsou v dámských šatech i dvě hlavní hvězdy, Sagvan Tofi a Miroslav Etzler. 

Zkoušky kostýmů se účastnili i další herci, například Adéla Gondíková (45), Jaroslava Obermaierová (72) nebo Jan Přeučil (81). Dámské oko ale zajisté nejvíce potěšil herec Ondřej Bábor, který se blýskl vysekanou postavou. Exmanžel zpěvačky Michaely Noskové (35) ukázal i velké tetování, které zdobí jeho hruď a ruce. 

Premiéra muzikálu je naplánována na 13. března 2019 v Divadle Broadway. Samotná Helena Vondráčková si v něm ale nakonec nezahraje. V muzikálu navíc nezazní ani její největší hit „A ty se ptáš co já", který je cover verzí písně „The Winner Takes It All" od ABBY. 

„Bohužel na píseň 'A ty se ptáš co já' jsme nedostali práva. Autoři Andersson a Ulvaeus si drží své písně pouze pro svá díla, to znamená, že nemůžeme dávat nic od ABBY. Ale máme to nahrazené jinými skvělými dvěma písněmi,“ potvrdil Blesk.cz producent muzikálu Oldřich Lichtenberg (55). 

VIDEO: Rozvedený Jaromír Nosek: Randit s herečkou má své výhody! Ale moje nová holka je... 

Fotogalerie
35 fotografií