„Druhý porod byl pro mě krásný a zásadní životní zážitek. Na rozdíl od prvního, který nakonec skončil neplánovaným císařským řezem, byl tento spontánní,“ uvedla pro TV Nova herečka a dabérka s tím, že Silvestra ještě oslavila doma, 2. ledna se už ale vypravila do příbramské porodnice. Dorazila tam dopoledne a ve čtyři hodiny odpoledne bylo miminko na světě.

Byla to holka a dostala jméno Sofie. „Líbilo se nám ze dvou důvodů. Znamená moudrost a taky se hezky rýmuje se jménem naší první dcery Klaudie,“ prozradila Tereza, která má šestiletou holčičku a nyní novorozeňátko s partnerem Ivanem Kotmelem. Po čtyřech dnech v porodnici se rodina sešla v celé sestavě a už teď si Bebarová libuje, jak je starší dcerka skvělá.

„Klaudie je dojemná, jak si zvyká na svou novou úlohu starší sestry. Trochu ji překvapilo, že s takhle malým miminkem ještě není žádná sranda,“ přiznala pobaveně hvězda Ulice, která si dopřála od natáčení odpočinek a dodržuje i klid v šestinedělí. Po poradě s porodní asistentkou tak hodně leží.

Jelikož mám úžasného a starostlivého partnera, který mi denně vyváří jak v luxusní restauraci, tak když nepočítám nějaké to Sofinčino bolení bříška a lehké nevyspání, můžu mluvit o skutečné mateřské dovolené,“ radovala se pro TV Nova Bebarová, které se přitom podařilo skoro celý průběh těhotenství utajit před veřejností. Stejně tak i zpráva o porodu vyšla na světlo až po více než měsíci.

VIDEO: Co je nového v Ulici bez Světlany alias Terezy Bebarové?

Video
Video se připravuje ...

Tento týden v Ulici: Nový lesbický pár a další zákeřný útok na pekárnu TV Nova

Fotogalerie
42 fotografií