Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děti žily v psích klecích ve fekáliích a moči! Šokující nález vyděsil i policisty

Autor: ital - 
14. února 2019
10:42

Texaské policisty čekal šokující nález. Poblíž městečka Rhome nalezli čtyři děti v naprosto zbídačeném stavu. Dvě starší byly zavřeny v psí kleci o rozměrech 90x90 cm a úplně všechny měly na sobě rozmazané fekálie a moč. Šerif se svěřil, že šlo o nejhorší případ zneužívání dětí, jaký kdy ve svém životě poznal.

Takoví lidé se nedají ani nazývat rodiči. Otec Andrew Joseph Fabila a matka Paige Isabow Harkingsová (oba 24) čelí nyní obvinění z hrubého zneužívání dětí. Své tři chlapce ve věku 5, 3 a 1 rok a čtyřletou dceru drželi zavřené ve stodole v hrůzostrašných podmínkách asi 32 km od severotexaského města Fort Worth.

Mezi rodiči vypukla šarvátka, kvůli níž do jejich domu na venkově přijeli policisté. Když s nimi vedli rozhovor, uslyšeli dětské hlasy přicházející ze stodoly. Strážníci se šli do objektu podívat a naskytl se jim pohled jako z hororu. Chlapec (5) a dívka (4) byli zavření v psí kleci o rozměrech 90x90 cm a další dva chlapci (3 a 1) se spoře oblečení povalovali na zemi ve výkalech a moči.

Šerif Lane Akin pověděl: „Všechny děti byly podvyživené, vyhladovělé a žíznivé. Ve stodole se sice nacházelo velké množství jídla, ale lednice a spíž byly zamčené, tudíž se tam děti nemohly vůbec dostat.“

Oba rodiče policisté zatkli a obvinili je ze závažného ohrožení dětí. Paige Harkingsová byla rovněž obviněna z násilného útoku. Po příjezdu totiž policie zjistila, že Andrew měl na obličeji řezné rány.

Šerif Akin pověděl pro The Dallas Morning News, že jde o nejhorší případ zneužívání dětí, jaký zažil za celou svou 44letou službu u policie. „Ještě jsem nepracoval na podobném případu, kde by byly děti zamčené v psím kotci. Považuji to za naprosto nechutné,“ dodal nakonec.

Všechny děti byly převezeny do zdravotního střediska Cook Children’s Medical Center ve městě Fort Worth. Mluvčí nemocnice však odmítla poskytnout informace týkající se jejich zdravotního stavu.

Mluvčí Oddělení pro ochranu rodiny v Texasu Marissa Gonzalesová sdělila, že děti jsou zatím na pozorování v nemocnici, tudíž ještě nepřešly do státní péče. Také oznámila, že jejich agentura byla s rodinou dříve v kontaktu, ovšem tehdy rodina žila na jiné adrese.

silen ( 22. června 2019 18:16 )

...ten "janhu", to je dozajista nějaký vypatlaný bolševický blb!

koumak_z_prahy ( 14. února 2019 17:57 )

Bože kam jsi to dal duši

kido ( 14. února 2019 14:17 )

Koukam janhu, ze mas misto rodneho listu omluvny dopis z tovarny na kondomy ...

janhu ( 14. února 2019 13:29 )

912 000 000 obětí kapitalismu ,25000 mrtvých každý den Každých pět vteřin zemře hlady jedno dítě; * Každý rok se narodí 17 milionů dětí s podváhou, protože jejich matky trpí podvýživou osn.cz/zpravodajstvi/zpravy/zprava.php?id=1281 oběti kapitalismu 2,6 milionů dětí ročně zemře hlady ekonomika.eurozpravy.cz/svet/78338-hladomor-dal-kosi-lidstvo-osn-selhava-je-hlad-uz-i-v-cesku/ 60 milionů lidí muselo opustit domov protože tam fašistické zlo USA vyvolalo válku Uprchlíci, o kterých se nemluví. Na světě žije 60 milionů lidí, kteří museli opustit domov. http://www.lekari-bez-hranic.cz/cz/clanek/uprchlici-o-kterych-se-nemluvi-na-svete-zije-60-mi lionu-lidi-kteri-museli-opustit-domov každodenní oběti kapitalismu :::UNICEF: Na světě je každých pět minut zavražděno dítě http://www.theguardian.com/global-development/2014/oct/21/unicef-uk-epidemic-violence-childr en-doreen-lawrence Z otřesné zprávy, vydané organizací UNICEF, vyplývá, že každý den je na světě zavražděno 365 dětí, tedy jedno dítě každých pět minut.. Kapitalisti financovali a vytvořili nacisty, klerofašisty ,fašisty :i radikální islamistické organizace alkajdy :: důkazy ::: http://www.youtube.com/watch?v=J8BdpBRHdHs Kdo financoval Hitlera - dokument BBC 1998 české titulky youtube podle statistiky UNICEF je 50 000 000 nezletilých dětí na světě je vykořisťováno ,znásilňováno a prodáváno. i to jsou oběti kapitalismu Dle Světové banky dosáhl počet obětí kapitalisty způsobené potravinové krize v roce 2008 sto a v roce 2010 44 milionů.to jsou oběti Kapitalismu jen za velmi krátký časový úsek ..je vám jasné kolik povraždili lidí za 100 let ?

janhu ( 14. února 2019 13:26 )

to jsou krásy kapitalismu = hyenismu poděkujme zrůdám puče zla 1989 ,že už tak žijí miliony lidí v i v čr ve spárech lichvářů asoukromých exekutorských mafiánů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání