Od osudné nehody, při které Patrasová kousek od svého domu na Praze 2 nabourala do auta, které řídil mezinárodně hledaný Ukrajinec, uplynuly necelé dva měsíce. Od té doby se stáhla a téměř přestala komunikovat s okolím.

Se svými fanoušky si jednou za čas vyměnila pouze několik komentářů a fotografií přes instagram. Na veřejnosti, za přítomnosti médií, byla vidět poprvé až tento týden v úterý na pohřbu režiséra Václava Vorlíčka (†88)

Den po rozloučení s legendárním režisérem, který Patrasové v životě poskytl několik hereckých příležitostí, z nichž klíčová byla role Xenie v pohádkovém seriálu Arabela, se královna dětských srdcí o nehodě rozpovídala na instagramu.

„Krásný den všem. S ohledem na neutichající zájem médií o mou dopravní nehodu a velké množství nepřesných informací v mediálnímu prostoru sděluji, že spolupracuji s Policií České republiky, se svým obhájcem jsem se zúčastnila výslechu, svou vinu jsem plně doznala a za své jednání ponesu plnou zodpovědnost,“ šokovala svou nečekanou zpovědí Dáda.

„Svého jednání velice lituji a jsem moc ráda, že jsem nikoho nezranila. Distancuji se od všech informací, které o nehodě zatím zazněly nebo ještě i zazní z jiných zdrojů, protože nejsou přesné, pravdivé nebo aktuální. Do skončení příslušných řízení již také nebudu poskytovat žádné další informace. Všem mým příznivcům dodatečně přeji vše nejlepší v roce 2019,“ uzavřela své prohlášení herečka. 

V diskuzi u zaslaného příspěvku se okamžitě objevily především komentáře vyjadřující podporu. „Ano, stala se věc, která se stát neměla. Je dobře, že jste si svou vinu uvědomila a přiznala ji,“ napsal jeden z diskutujících. „Nedejte se,“ drží jí palce další.

Ostatně lítost vyjádřila Patrasová už před několika týdny pro magazín Sedmička. Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu,“ sypala si před necelým měsícem popel na hlavu. 

VIDEO: Patrasová oplakává zesnulého Vorlíčka (†88): Xénie nemohla ani mluvit!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová oplakává zesnulého Vorlíčka (†88): Xénie nemohla ani mluvit! Aleš Brunclík

Fotogalerie
84 fotografií