Veronika to nevydržela a na sociální síti ukázala, že umí pořádně vybuchnout. Důvodem byly lapálie s převozem novopečeného člena rodiny, štěňátka mopslíka jménem Coffie.

„Neřešitelné... štěně se nevejde do předepsané tašky na palubu 19x30 a do zavazadlového prostoru nemůže kvůli zimě, protože je štěně,“ klepala si na čelo herečka.

„Asi se rozvedu a zůstanu se psem pěkně doma,“ posteskla si. Jistě to nemyslela vážně, ale nikdo se jí asi nemůže divit, že už toho má dost. Vždyť se stěhováním do Izraele má zatím jen samé starosti.

Nejdříve musela čekat, až bude mít dcera Kordulka (13) uzavřené pololetí ve škole, a vyřešit, co bude s maminkou Olgou (94), která se nakonec rozhodla pro pobyt v domě s pečovatelskou službou. Kromě toho Žilková vzala během minulé cesty do Tel Avivu do letadla i milovaného mazlíčka rodiny, labradora Pipa. Za jeho cestování zaplatila 25 tisíc korun.

Devítiletý pejsek se však s páníčkem Stropnickým už zvládl jen rozloučit, jelikož následně zemřel na rakovinu. Ještě před jeho skonem si slavná rodina pořídila další němou tvář a blondýnka se snažila, aby štěně moc nenabíralo na váze a mohlo tak do letadla. Jenže teď se vyskytly problémy a jí už očividně dochází trpělivost.

VIDEO: Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou! Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
35 fotografií