Jedním z překvapivých hostů květnové královské svatby Meghan Markleové a prince Harryho (34) byl hollywoodský herec George Clooney s manželkou Amal (41). Až do tohoto týdne se herec veřejně o své královské dvojici nevyjadřoval. Na tiskové konferenci ke svému seriálu Catch-22 v Kalifornii se ale ve světle posledních událostí o Meghan poprvé rozpovídal. 

„Všichni teď všude Meghan pronásledují. Je to žena, která je v sedmém měsíci těhotenství a je pronásledována a zneužívána, stejně tak jako byla Diana, historie se opakuje. A všichni víme, jak to skončilo. Nedokážu vyjádřit, jak je frustrující to sledovat," pronesl herec mrazivá slova na adresu vévodkyně ze Sussexu. 

V poslední době se také vyrojily spekulace, že právě Clooney s manželkou Amal budou kmotry nového královského děťátka. „Jo, jasně. Budu královským kmotrem," smál se Clooney na dotaz novinářů. „Ne! Sám mám doma dvojčata. A je s tím skutečně hodně s*aní - doslova!" uvedla hvězda filmu Dannyho parťáci informaci na pravou míru.

Clooney se za Meghan postavil v době, kdy je v médiích nejvíc propíraný její ručně napsaný dopis, který krátce po svatbě zaslala svému otci Thomasu Makleovi (74) a ten se jej teď rozhodl zveřejnit. Celou situaci George nedokázal vůbec pochopit. „Prostě vezme dopis od dcery tatínkovi a všude ho vystaví. Jsem tím skutečně překvapený. Meghan to dostává opravdu krutě, je to prostě nezodpovědné," rozčiluje se dvojnásobný držitel Oscara. 

Ten navíc není jediný, který se v poslední době postavil za Meghan. Jejích pět kamarádů se o ní rozhodlo poprvé promluvit v exkluzivním rozhovoru, kde obhajovali její záměry a charakter. Hlavním důvodem toho, že se rozhodli promluvit, je kyberšikana, s níž se na adresu Američanky v poslední době roztrhl pytel.

Zaměstnanci královského paláce také tráví několik hodin týdně tím, že se pokoušejí zarazit hrubé komentáře na sociálních sítích, které obsahují výhrůžky se sexistickým a rasistickým podtextem. Stejně tak se do Meghan pustila dokonce i její nevlastní sestra Samantha (54), která ji nazvala lhářkou a narcistkou. 

VIDEO: Kam jeli? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

Fotogalerie
97 fotografií