Jana Veverková (38): Za slevu mám počítač

Úplně první pořádná v životě! Tak mluví Jana, která se zabývá zpracováním kůže a výrobou bot, o své výhře v Trháku Blesku. „Jsem z výhry šťastná a velmi spokojená s notebookem, který jsem si za ni pořídila. Vybírala jsem ho pečlivě a myslím, že jsem vybrala správně,“ řekla Jana Veverková (38) z Hořovic.

JANA VEVERKOVÁ (38)
Autor: Blesk - Michal Israel Volf, Dan Černovský

Ivana Kubizňáková (61): Z Trháku máme myčku

Když si Ivana Kubizňáková (61) z Předonína u Roudnice nad Labem loni v prosinci kupovala další vydání Blesku, netušila, že si domů nese peníze. Po odloupnutí kuponu Trháku sice nevyhrála, ale poslala SMS kód do další hry. „Přišla mi zpráva, ale špatně vidím, tak jsem si myslela, že jsem vyhrála pětistovku. Pak mi ale dcera řekla, že máme pět tisíc,“ popsala. Díky výhře si mohla koupit pomocníka do kuchyně, po kterém už dlouho pokukovala. „Doplatili jsme dva tisíce a pořídili myčku nádobí. Je nás v baráku dost, tak ji užijeme,“ dodala šťastná výherkyně. Nikdy dřív prý nic nevyhrála, v Trháku ale měla štěstí. A pokoušet ho bude i v dalším kole soutěže.

IVANA KUBIZŇÁKOVÁ (61), PŘEDONÍN
Autor: Blesk - Michal Israel Volf, Dan Černovský

Jaroslava Novotná (73): Na televizi jsme doplatili 380 Kč

Nikdy předtím jsem nic nevyhrála, ale s Trhákem se to podařilo hned napotřetí. „Za výhru máme televizi. Tu jsme vybírali podle ceny a taky velikosti, aby nám pasovala do skříňky,“ vysvětlila Jaroslava. „Doplatili jsme jen 380 korun a teď už můžu spokojeně sledovat svou oblíbenou Ordinaci v růžové zahradě a Velkolepé století,“ pochvalovala si seriálová fanynka v důchodu. Výhodou je, že když se ona dívá na seriály, manžel teď může v klidu sledovat jeho oblíbený sport ve vedlejší místnosti.

JAROSLAVA NOVOTNÁ (73), PODĚBRADY:
Autor: Blesk - Michal Israel Volf, Dan Černovský

Hana Hrdinová (62): Část ledničky je od Blesku

Když v Trháku vyhrála slevu 5000 Kč, nejdříve bývalá prodavačka Hana Hrdinová (62) ze Sadské zvažovala koupi nového telefonu. „Nakonec jsem se rozhodla pro ledničku. Starou jsem ještě šikovně prodala za dva tisíce, no a za 17 tisíc jsme pak koupili tuhle novou velkou, ale úspornou,“ dodala. Je s ní prý velmi spokojená, což lze poznat nejen podle spousty dobrot uvnitř, ale také podle lesku a dokonalé čistoty.

HANA HRDINOVÁ (62)
Autor: Blesk - Michal Israel Volf, Dan Černovský

Už za 2 dny! Začínáme v pátek 15. února

Fotogalerie
6 fotografií