Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Cvičitelku psů (†66) našli doma mrtvou a okousanou: Policie u ní našla dva dobrmany

Autor: chal - 
13. února 2019
15:08

Cvičitelku psů Elaine Richman (†66) našli mrtvou na dvorku jejího domu v Texasu. Trenérku pokousali její dva dobrmani na obličeji a rukách, policisté ale nesdělili, jestli zvířata můžou za její smrt. Příčinu úmrtí vyšetřují.

Přátelé se o Elaine v pátek začali bát, protože bez omluvy vynechala dvě cvičení se psy. Zavolali tedy policisty, kteří se vydali do jejího domu podívat, jestli je v pořádku. Elaine našli mrtvou ležet na dvorku za domem s pokousaným obličejem a rukama. Policisté o případu informovali v pondělí večer na tiskové konferenci. Nesdělili ale, jakou vinu za Elaininu smrt nesou její psi.

Tragická událost tvrdě zasáhla texaskou pejskařskou komunitu. „Je to moc smutná zpráva. V listopadu jsem Elaine a jejího dobrmana potkal na soutěži,“ sdělila cvičitelka Georgann Hughes. „Nevím, jestli to má souvislost, ale říkala mi tehdy o nějaké operaci srdce. Modleme se za Elaine, prosím,“ dodala.

Georgann tak naznačila možnost, že Elaine nemuseli zabít její psi. Cvičitelka mohla zemřít na selhání srdce a dobrmani ji pokousali až po smrti. Podle Elaininy kamarádky Theresy Nail jsou oba dobře vycvičení a hodní.

Elaine se svými dvěma dobrmany získala několik cen na soutěžích v poslušnosti, které pořádá Americký klub chovatelů.  Theresa sdělila, že Elaininy psy vedla v několika soutěžích a oba jsou podle ní „rození šampioni“.

satora ( 14. února 2019 03:27 )

Oba dobrmani mají krásně kupírované uši,jsou to typický představitelé svého plemene než je zkurvili tzv.ochránci zvířat.Jsem přesvědčena,že na smrti své paničky nenesou vinu.

Katy Lskovcov ( 14. února 2019 00:17 )

Pejsci nemají kupírované uši, mají je pouze "zavázané", aby jim narostly do správného tvaru. Dělá se to psům (štěňatům), se kterými se chodí na výstavu.

naidka ( 13. února 2019 20:08 )

To má z toho, že pejsanům kupírovala uši. Na fotce vlevo už ji jeden ochutnává.

koumak_z_prahy ( 13. února 2019 17:01 )

Chudák pejsci.....!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání