Stačí si koupit Blesk, odtrhnout kupon na titulní stránce a hned víte, jestli jste a co jste vyhráli. Navíc se můžete každý den zaregistrovat do Denní hry a mít možnost ve večerním losování získat 10 000 Kč na ruku, bonusový kredit BLESKmobil v hodnotě 1000 Kč, slevový kupon na nákup na Mall.cz v hodnotě 500 Kč nebo slevový voucher ElectroWorld ve výši 5000 Kč. Důležité je mít na paměti staré známé: Kdo nehraje, nevyhraje! Inspirujte se příběhy čtenářů, kteří měli v minulém Trháku štěstí a z Denní hry si odnesli 10 tisíc.

Jindra Bednárková (72), Janovice: Peníze jsem dala vnoučatům

Penzistka a bývalá úřednice strojírenské firmy Jindra Bednárková (72) z Janovic na Frýdecko-Místecku měla s 10 tisíci z Trháku velké plány. Za svou první velkou výhru v životě si chtěla jet »nahřát kosti«. „Původně jsem chtěla jet do Vyšných Ružbachů na Slovensku, do termálních lázní,“ řekla. Jenže nakonec je rozdala mezi vnoučata. „To víte, už jsem prababička. Mám čtyři vnoučata, vnuka a tři vnučky. Teď mám dokonce i jedno pravnouče, už mu je devět měsíců. Pro babičku je nejhezčí vidět jejich radost,“ myslí si.

Simona Křivdová (24), Opava: 10 000 padlo na svatbu

Deset tisíc s Trhákem vyhrála Simona Křivdová (24) z Opavy měsíc před svatbou. „Nechtěla jsem tomu vůbec věřit a myslela jsem, že peníze utratím za svatební cestu, se kterou jsme do té doby vůbec nepočítali,“ vysvětlila. Jenže nakonec výhra padla na samotnou veselku a na cestování už nevystačilo. „Nevadí, někam třeba vyrazíme v létě,“ doufá ona i její manžel. Hlavní pro ně ale je, že jsou spolu velmi šťastní a že si po třech letech vztahu řekli svoje »ano«.

Simona Křivdová (24), Opava
Autor: archiv Blesku

Petr Carda (59), Kolín: Nemusel jsem sahat do úspor

„Výhra mě nadchla. Měl jsem velké plány,“ přiznal Petr Carda (59) z Kolína, který »trhl« štěstí během oslav svých narozenin. Deset tisícovek se pak rychle rozuteklo. „Zaplatil jsem poplatky, byla nějaká oslava a peníze jsou pryč!“ popsal a dodal, že rozhodně nevěší hlavu: „Jsem moc rád, že jsem kvůli výdajům nemusel sahat do úspor. V tom mi Blesk ohromně pomohl.“ Jarní Trhák Blesku chce opět hrát. V případě, že by bodoval, chtěl bych si zaplatit dovolenou.

Petr Carda (59), Kolín
Autor: archiv Blesku

Jaroslav Hnilička (67), Libochovice: Zaplatil jsem teplo a zuby

Bývalý řezník a dnes už důchodce Jaroslav Hnilička (67) z Libochovic na Litoměřicku si Blesk kupuje hlavně kvůli sportu. Ale když je příležitost, rád si zasoutěží. „Výhru jsem utratil celou za uhlí a za zuby,“ popsal a vysvětlil: „Možná to nezní moc zábavně, ale uznejte, že být v teple a mít v pořádku zuby je zkrátka k nezaplacení. Jsem proto velmi spokojený a za výhru v Trháku Blesku šťastný.“

Jaroslav Hnilička (67), Libochovice
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
8 fotografií