Dvojnásobná maminka Monika Absolonová má v současné době plné ruce práce s výchovou dvou synů Tadeáše (3) a Matouše (3 měsíce), a tak se zpátky do práce vrhá s rozmyslem a vybírá si jen taková vystoupení, ze kterých se může rychle vrátit zpátky domů.

„Matouš je ještě malinkej na to, abych ho s sebou někam vozila. Někdo má možná jiný názor, ale já to cítím takhle. Já si občas odskočím někam zazpívat, ale kluci nesmí pocítit nějaké razantní změny. Zatím se mi vždycky podařilo kluky obstarat, odjet a vrátit se před dalším kojením,“ prozradila sympatická a věčně usměvavá brunetka.

Rodina je pro zpěvačku vším, což dokazuje i na sociálních sítích, kde se svými dvěma chlapci chlubí prostřednictvím fotografií a videí, a navíc se s ostatními maminkami ráda podělí o své vlastní výchovné zkušenosti. Otázka, zda plánuje další přírůstek do rodiny, se tak přímo nabízela.

„Kdyby mi nebylo 42 let, ale třeba 40, tak klidně. Teď už by mi to přišlo jako rouhání. Dvě zdravé děti mám a jsem za to nesmírně vděčná,“ odpověděla zvídavým fanouškům až překvapivě vážně zpěvačka. V dnešní době rodit po čtyřicítce už přitom není neobvyklé.

Z českých celebrit rodila později například zpěvačka Bára Basiková, které bylo v době, když přivedla na svět syna Theodora, čtyřiačtyřicet. Dalšími pozdními rodičkami byly napřiklad Zora Jandová (ve 43 letech), Veronika Žilková (ve 45 letech) nebo třeba Sára Saudková (ve 45 letech).

„Hlavně se z ničeho nepos*at,“ sdílela pak své oblíbené životní motto Absolonová, aby trošku odlehčila situaci. Ve veselé náladě pak už pokračovala až do konce fanouškovského zpovídání. Prozradila jim, co například vyváděla, když to v minulosti trošku přehnala s alkoholem.

„Většinou jsem tančila na stole, rozdávala jsem svoje věci nebo peníze a platila útratu za neznámé lidi a strašně si s nimi povídala a říkala svoje pravdy,“ pobavila fanoušky talentovaná zpěvačka.

VIDEO: Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka!

Video
Video se připravuje ...

Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
82 fotografií