Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chomutovan chtěl spáchat sebevraždu umrznutím ve sněhu! Po příjezdu policie si to rozmyslel

Pustil si oblíbenou písničku a lehl si do sněhu. Muž chtěl prapodivně ukončit život.
Pustil si oblíbenou písničku a lehl si do sněhu. Muž chtěl prapodivně ukončit život.  (Autor: Facebook - MP Chomutov)
Autor: DH - 
11. února 2019
18:48

Vskutku ke zvláštnímu zásahu museli na začátku února vyjíždět strážníci v Chomutově. Muž zde chtěl totiž kuriózním způsobem spáchat sebevraždu. Když však přijela policie, tak si to rozmyslel a šel se domů najíst.

Muž z Chomutova se v osudný večer 5. února rozhodl ukončit svůj život tím, že si za zvuku svých oblíbených písniček z přehrávače lehne na sněhem pokrytou zem, usne a v poklidu umrzne.

„Sebevrahovi“ ale nebylo přáno. Brzy si ho někdo všiml a zkontaktoval městské strážníky, kteří k muži před sedmou hodinou večer vyrazili. Když se ho pak na místě snažili probudit, muž jim svůj „ďábelský“ plán sdělil, načež byla na místo přivolána i záchranná služba.

Po příjezdu zdravotníků si silně podnapilý muž s lékaři chvíli povídal a poté po společné domluvě usoudil, že bude lepší, když místo do nemocnice odejde domů, kde se ze svého stavu vyspí. „Muž sám nakonec své plány změnil a těšil se domů na něco k jídlu,“ uvedla MP Chomutov na svém facebookovém účtu. Následně byl převezen do místa svého bydliště a o jeho psychickém stavu byla informována Policie ČR.

antismejd ( 12. února 2019 09:53 )

Blesk těmito neuvěřitelnýma ptákovinama potvrzuje neskutečný smysl pro humor.

cocumysvole ( 11. února 2019 20:47 )

By mě zajímalo proč neukážete jeho ksicht. A zavolali záchranku - měli ho zrovna hodit do blázince. Nejlépe k Chocholouškovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání