Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šla na lechtivou show „hasičů“ a zůstala slepá. Striptér jí vystřelil oko

Autor: Veronika Kynclová - 
14. března 2019
23:04

Chtěla si zpestřit výlet do Británie lechtivou podívanou. Po návštěvě striptýzového klubu ale zůstala Jihoafričanka Merle Groenewaldová (58) slepá. Při strhávání oblečení ji totiž jeden z vystupujících striptérů zasáhl do oka a ona na něj od té doby nevidí.

Žena vyrazila do londýnského klubu Rise spolu se třemi kamarádkami a celé představení čtveřice rozvášněných svalovců v uniformách sledovala z první řady. Osudný se jí ale stal spoře oděný „hasič“, jenž si právě před ní rval svršky z těla... V tu chvíli prý přišel zásah kalhotami a ona ucítila obrovskou bolest v očích. Následovala cesta do špitálu a operace. Zatímco na pravé oko oslepla dočasně, na to levé nevidí vůbec.

Chce 4,5 „mega“

Z tohoto důvodu se teď rozhodla zažalovat společnost Dreamboys, která peprná vystoupení pořádá. A to i přesto, že k incidentu došlo už v prosinci 2014. Jako bolestné požaduje v přepočtu skoro 4,5 milionu korun. „Nezajistili při vystoupení dostatek prostoru mezi umělci a diváky,“ uvádí jako důvod. Společnost se ale brání tím, že k žádnému zranění striptérem nedošlo. Jak spor dopadne, se teprve uvidí, termín soudního jednání prozatím nebyl stanoven.

Taurus70 ( 15. března 2019 06:01 )

Stara,oskliva a nadrzena,vrazedna kombinace,to ji pan Buh potrestal😂😂

Srna1 ( 15. března 2019 01:56 )

Kdyby čuměla doma na porno tak se jí to nestalo 😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání