Reginou Rázlovou, která v posledních letech bojuje s roztroušenou sklerózou, se Petr Oliva poprvé setkal v kladenském divadle. Oliva byl tehdy ženatý, ale vzájemná přitažlivost byla silnější než slib daný před oltářem, tak se kvůli krásné, tehdy ani ne třicetileté herečce rozvedl. „V životě jsem narazila většinou na muže, na něž nebylo spolehnutí. Byli i nevěrní, šmejdi, a já byla většinou poslední, kdo na to přišel,“ prohlásila později Rázlová o svých dvou osudových manželských svazcích. Co tím myslela?

Kolega Petr Štěpánek (70) ji po půlroce opustil kvůli režisérce Vlastě Janečkové (†77).  Druhý muž, kterým byl právě Petr Oliva, ji prý podváděl hned pár let po svatbě. Od své rodiny nakonec utekl krátce po narození dcery Adély (41). Z té se stala úspěšná malířka a své řemeslo vystudovala v kolébce umění, tedy v Toulouse. Ve Francii se nakonec také provdala – vzala si za manžela geologa, s nímž vychovává tři děti.

S dcerou ovšem Oliva v nějakém bližším kontaktu nikdy nebyl. „Táta mě naposledy viděl, když mi byl rok,“ postěžovala si před časem Blesku umělkyně. Na dotaz, proč se s ní nevídá, když se po letech strávených v zahraničí přestěhovala do Strančic u Prahy, Oliva stručně odpověděl: „Vždyť jsem ji neviděl snad pětatřicet nebo více let. Pouta se prostě nějak zpřetrhala.“ Údajně pak neprojevil větší zájem ani o svá vnoučátka, žil už zkrátka jiný život.

Ze svazku s Rázlovou měl mít Oliva kromě Adély ještě syna Lukáše, herečka však před pár lety nečekaně přiznala, že s ním má jen jedno dítě. O otcovství prvorozeného Lukáše mlžila. „To je moje tajemství,“ prohlásila Rázlová tajemně pro magazín Sedmička. Jediné, co prozradila, bylo to, že prý nejde o nikoho slavného…

VIDEO: Regina Rázlová se vrací na vrchol, ale... sexuálně strádá!

Video
Video se připravuje ...

Regina Rázlová se vrací na vrchol, ale... sexuálně strádá! Jan Jedlička, Kristýna Léblová, foto: archiv, ČT

Fotogalerie
33 fotografií