„Doktoři Karlovi řekli, že jeho letošní potíže s dýchacími cestami, které jsou chvíli mírnější a pak zase silnější, radikálně vyřešil změnou klima, tedy cestou k moři,“ řekl Aha! zdroj ze zpěvákova okolí. „Zároveň ho ale varovali před nebezpečím klimatizace v letadle! Karel to má prostě těžké,“ dodal.

Přetěžuje se

Náš zdroj zároveň připomněl, že Slavík své oslabené tělo nepřestává zatěžovat. Např. minulý víkend byl s rodinou ve Špindlerově Mlýně, kde si s dcerkami užíval zimních radovánek. Pak se přesunul na chalupu v Doubici, kde strávil část tohoto týdne.


Co si vybere?

Karel Gott teď podle našich informací stojí před těžkým rozhodnutím. Jeho dcerky Charlottka (12) a Nellinka (10) mají příští týden jarní prázdniny a chtějí jet na hory. Karel ale zvažuje, že by skutečně odletěl k moři a dýchal čerstvý vzduch. Riziko, že mu klimatizace v letadle ublíží, je ale velké.  Nejbližší koncert má až za dva týdny, v sobotu 23. února, kdy zpívá v Příbrami.

Už zrušil i Floridu


Zpěvák měl odletět k moři už loni, kdy plánoval strávit minimálně dva týdny na Floridě. Na doporučení lékařů, podle kterých by byl pro jeho dýchací cesty až desetihodinový let přes oceán velkou zátěží, ale dovolenou zrušil. Karel potřebuje teplo a čerstvý vzduch. Cesta letadlem je ale pro něj riziková.

Fotogalerie
36 fotografií

VIDEO: Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! Lukáš Červený