Když Jaromír Hanzlík psal scénář k letní komedii Léto s gentlemanem, netušil, jak moc se dotkne zpěvaččina soukromí. Lucie Vondráčková tak v době svého soukromého neštěstí musela zažívat podobnou situaci na place před kamerami. 

Ze zkušenosti v herectví většinou vycházíte, když už ji máte trochu lidsky zpracovanou. Během natáčení bylo ale vše tak čerstvé, že jsem to musela vytěsnit, aby mě to nesestřelilo,“ přiznala Lucie v týdeníku Téma, jak něco takového snášela. Práce jí paradoxně pomohla, stejně jako její děti, ze všeho nejvíc. Neměla čas vůbec na sebe, a tak se nemohla utápět ve smutku z rozchodu s Tomášem Plekancem.

Naopak legraci si užila během natáčení kanadského filmu Martiny Adamcové (52) alias četařky Babinčákové z Tankového praporu The Perfect Kiss, který ovšem nesklidil u diváků velký úspěch. Návštěvnost v českém kině byla mizerná. Vondráčková nejspíš tuší, v čem byla chyba.

Ten film je ztřeštěná romantická komedie, která byla točená pro televizi. U nás ho koupila TV Prima. Že ho dali distributoři do kin, pro mě bylo překvapivé. Nebyl to dobrý nápad, což jsem jim v srpnu řekla. Chudák film si to schytal za vše, co se kolem mě děje,“ dodala pro Téma s tím, že doufá, že si snímek své diváky ještě najde.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

 

Fotogalerie
45 fotografií