Krátce poté, co se v létě poprvé objevily informace o krizi v manželství Vondráčkové s Plekancem, který na sociální síti zveřejnil oznámení o rozvodu a dlouhodobých problémech, se nechala zpěvačka v Top Staru slyšet, že to pro ni byl šok. Posléze se měla dvojice dohodnout, že veřejně nebude nic komentovat, to se ale záhy rozplynulo.

Tomáš zveřejnil hned několik rozhovorů a vyjadřoval se dál i na facebooku. Tvrdil, že se jen brání, ale na manželce ani on nenechal nit suchou. Teď se proto Lucie rozhodla jít se svou verzí na světlo a poskytla otevřený rozhovor, kde se například nechala slyšet, jak ji celá situace mrzí. „Kluci mají jednoho tátu, kterého jsem opravdu milovala jako ještě nikdy nikoho. Chci, aby měli hezké vztahy a nikdy o něm nemluvím jinak než s respektem. V životě by mě nenapadlo jim ho nějak v hlavičkách očerňovat," uvedla pro týdeník Téma.

Zřejmě tak částečně reaguje na manželova slova, kdy v prosinci v rozhovoru pro magazín MF DNES naznačoval, že Vondráčková jejich syny proti němu navádí. „Bohužel na to nejvíc doplácí právě kluci, kteří mají neskutečný binec v hlavě. Je to poznat při každém telefonátu s Matyášem, který se mámy například ptá, co může říct a co ne,“ řekl tehdy a rovněž si stěžoval, že zatímco on se vrátil do Čech, jeho rodina je stále v Kanadě, což ho velmi mrzí.


Také se bál, že chlapce možná ani neuvidí na Vánoce. Ale i druhá strana to vidí jinak. „Chtěla jsem, aby za námi přijel aspoň na Vánoce. Několikrát nám řekl, že nemůže, protože má moc práce. Chtěla jsem vzít děti do tepla na Kubu, ale tatínek si to dva dny před naším odjezdem rozmyslel a přiletěl i s maminkou a s paní Šafářovou. Byly to trochu jiné Vánoce," povzdechla si s tím, že kvůli žalobě, kterou na ni sportovec podal, nemůže se syny Matyášem  (7) a Adamem (3) cestovat.

„Přitom manželovi vůbec nebráním, aby se s dětmi stýkal," postěžovala si Lucie, která také prozradila, že Tomáš si s potomky volá a promlouvá s nimi i přes internet. Jenže dělá něco, nad čím jí zůstává rozum stát. „Když má manžel s dětmi videohovor, vždy jim ukazuje paní Šafářovou (tenistka je hokejistovou novou partnerkou - pozn.red.) a ona jim mává. Kluci jsou z toho celí tumpachoví a nevědí, co mají dělat. A začínají to bohužel ostře odmítat. Myslím, že chtějí být hlavně s tátou."

Zpěvačka proto dodává, že muži ve vztahu s dětmi nijak nebrání, ovšem nemůže za to, že jejich synkové jsou z náhlých změn doma trochu rozhození. „Ale bude se muset o jejich srdce porvat sám a dát jim svůj čas a pozornost. To je to nejcennější," řekla pro Téma.

VIDEO: Podobnou situaci prožívá Lucie také v rámci děje filmu Léto s gentlemanem! Jsem věrná kr*va, co je sama doma, stěžuje si

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

 

Fotogalerie
79 fotografií