V Anglii se smí pít sice stejně jako v České republice již od osmnácti let, neznamená to ovšem, že jakmile padne ona magická hranice, měl by se onen dotyčný okamžitě vylít jako váza. A přece se Brooklyn Beckham na akci GQ Car Awards tak rozdivočel, že měl pak na cestě zpátky do auta co dělat, aby se udržel na nohou (a v autě aby udržel večeři v žaludku). Místo toho, aby nabídl rámě dámě po svém boku, byla to spíše ona, kdo ho vlekl do připraveného vozu…

Společnost mu onen večer dělala jeho partnerka Hana Crossová, pohledná modelka s výrazným obočím, se kterou se dal synáček slavných rodičů dohromady krátce před Vánoci. A ona od té doby plní sociální sítě zamilovanými „selfíčky“ i momentkami z postele. I kdyby to dvojici dlouho nevydrželo, rozhodně je to báječná příležitost, jak se ve světě módy, v němž se oba dva pohybují, zviditelnit.

Brooklyn dlouhé tři roky chodil s herečkou Chloë Grace Moretzovou (21), známou například z filmu Kick-Ass, a dokonce se spekulovalo o tom, že se mladý a půvabný pár zasnoubil, v březnu loňského roku se však rozešli – a Brooklyn jako kdyby se utrhnul ze řetězu. Nejprve byl viděn po boku modelky z Playboye Lexi Woodové (20), poté se scházel se zpěvačkou Madison Beerovou (19) a od prosince randí s Crossovou. Brooklyn Beckham tedy čas rozhodně neztrácí, podle všeho se drží hesla, že mladí jsme jen jednou.

 

VIDEO: Vánoční video od Victorie Beckhamové

Video
Video se připravuje ...

Vánoční video od Victorie Beckhamové Instagram

Fotogalerie
62 fotografií