Věděli, že to bude dlouhý večer a na večírku bude téct alkohol proudem, proto si ještě před premiérou Vojta Dyk s Jiřím Mádlem naplnili žaludky bagetou. Pak už se pohodlně usadili do kinosálu Lucerny, kde se drama promítalo. Herci i režisér sklidil hlasitý aplaus a Mádl zářil nadšením, Dykovi ale chyběla jeho láska.

Na večírku se Táňa Vilhelmová po boku svého Vojty totiž neobjevila. Zpěvák se tak po promítání jen pozdravil s pár přáteli, s Aloisem Švehlíkem (79) a jeho synem Davidem (46) prohodil několik slov, pobavil se a pak si dopřál panáka whiskey na baru.

Společnost mu dělala mladá žena, Dyk se ale očividně nudil, protože dámu vůbec nevnímal a znuděně si podpíral hlavu. Viditelně pookřál až ve chvíli, kdy se objevila Táňa.

Ta si ho totiž přišla vyzvednout. Na chvíli se v baru zdržela a všechny překvapila svými nově obarvenými vlasy na blond, se kterými vypadá jemněji. Dyk se k ní tulil a objímal ji, jako kdyby ji měsíce neviděl. Poté se sebrali, oblékli kabáty a společně v láskyplném objetí šli hledat na ulici taxíka, který je kolem půlnoci odvezl domů.

VIDEO: Vojta Dyk: Musím zhubnout deset kilo a nevím, jak to udělám

Video
Video se připravuje ...

Vojta Dyk: Musím zhubnout deset kilo a nevím, jak to udělám. Tereza Kovářová

Fotogalerie
32 fotografií