Drama Na střeše si na své premiéře vysloužilo obrovský aplaus. Mnozí v sále si ihned začali šuškat, že film bude apelovat na sošku Českého lva. Režisér Jiří Mádl byl s reakcemi spokojený, stejně jako hlavní aktér Alois Švehlík.

Toho přišla podpořit téměř celá rodina. Po rameni ho hrdě poplácal syn David Švehlík (46) se svou manželkou Vendulou, s níž má dvě děti. Pochopitelně si také přiťukli sklenkou, Alois šampusu, jeho snacha červeným vínem. Pogratulovat tátovi přišla také jeho dcera Andrea se svým manželem a hercem Martinem Pechlátem (44). Ti si pochutnávali na bílém víně.

Švehlík sice svůj večer načal šampaňským, později ho na baru začal prokládat rovněž bílým vínem i panáky kvalitní whisky. Byl v dobrém rozmaru, neustále se usmíval a se všemi prohodil pár slov.

Jen cesta domů už byla trochu vrtkavější. Cestou ze schodů pražské Lucerny mu musela pomáhat vnučka, která ho podpírala. Herec, který už má přece jen svůj věk, měl štěstí, že ho držela, protože se znatelně kymácel. Naštěstí ale v pořádku nastoupil do přistaveného taxíku a odjel domů.

VIDEO: Ovíněný Alois Švehlík

Video
Video se připravuje ...

Švehlík řádně zapil premiéru filmu Na střeše: Domů se kymácel ze schodů, museli mu pomáhat! Marek Pátek

Fotogalerie
37 fotografií