Zatímco Martin Hofmann (40) alias Luďan ze seriálu Most! si s oblečením hlavu nelámal, Zdeněk Godla (43) se na pondělní předávání šeku mosteckému hospici opravdu vyfiknul.

Svetr s výstřihem do véčka a elegantní kabát doplnil o značkové dioptrické brýle. A nezapomněl ani na střih. Představitel popeláře Franty chodí do barber shopu, tedy speciálního pánského holičství, kde si nechává zastřihávat vlasy i vousy. Takový moderní účes se přehoupne i přes tisícovku za návštěvu!

Svůj vzhled zkrátka přizpůsobil rostoucí popularitě. Romský neherec, který je nyní momentálně nezaměstnaný, dostává jednu nabídku za druhou a nevynechal ho ani Jan Kraus (65), který si ho pozval do své talkshow na televizi Prima (do dílu vysílaném ve středu večer).

Přestože Martin Hofmann přijel »až z Prahy«, personál hospice byl zvědavý hlavně na Zdeňka Godlu, který žije v nedalekém Chomutově. A nebyli jediní, kteří si s ním chtěli pořídit fotografii. Selfíčko s Frantou si neodpustil ani primátor Mostu Jan Paparega (37, hnutí ProMost). Ten ukončil akci sloganem „Dycky Most!“ ze seriálu Most!, který se vysílá každé pondělí na ČT1 a má celkem osm dílů, z nichž zbývá odvysílat tři.

VIDEO: Hostem Studia Blesk byl Godlův kolega ze seriálu Most! František Filip Červenka.

Fotogalerie
86 fotografií